Gt line turkıyeye yeni mi geldi ?
Printable View
Gt line turkıyeye yeni mi geldi ?
Aralık ayında 67000'lik Megane'nı 63-64'e alırsınız. VW'de ise herhangi bir indirim alamazsınız... :D
Bence fiyatı bu yönden de düşünün...
pd 130 la denemesi lazım :)
Hakedip haketmeyeceğine bizmi karar veriyoruz ? Pahalı olduğunu , türkiyede araçların değerinin çok üstünde satıldığını herkes biliyor ama burada yaşadığımız sürece vermek zorundayız yapacak birşeyimiz yok.Napalım o haketmiyor bu haketmiyor diyip arabamı almayalım ?
Almam tabi neden alayım, almadımda. Arkadaşım aldı 55tl verip megane sattı 39a bu sene gördü..
valla renaultunun sedan sınıfda gelmiş geçmiş bence en kral aracı safrane dı koltuk şişirmesine kadar vardı arabada :) latitute falanda binidm sürdüm beğenmedim zaten sanırım istedikleri satış rakamlarını yakalayamadılar renault olmasına rağmen hiç latitute görmüyorum yollarda eskiden bir laguna çıksa ikinci günü yüzlercesini görürdük yollardı iyi satardı..
Benim beklediğimden iyi sattı latitude.Sınıfında çok yeni bir isim olması, ikinci el piyasa belirsizliği e çokda uygun fiyatı yok bu tür şeyler insanları passata itiyor.Şu da var passat veya latitude u 1.5 , 1.6 dizel motorlarla kullanmanın bana göre hiçbir cazip yanı yok kağnı gibi beklede hızlansın araç...
latütüd bence iyi araba :icon_tup: 1.5 dci privilage modelini test etme şansım oldu... Bence fiyatınıda hakkediyor , oldukça rahat , konforlu , geniş , ferah , aşırı ağırlığna göre makul yakıt tüketimi vs... b segmentinin 45 lirayı c segmentinin 65 lirayı bulduğu bir dönemde , 70 liraya hemde dizel d sınıfı araç rahatlığı yaşatıyor insana... ;)
d sınıfı yani premium entering sınıf bir araç alıcaksam gene aynı noktaya geliyoruz ama gidipde sıfır 70 bin tl renaultya vermem şahsen..
ikinci elde iyi bir alternatif olur o başka alınır çünkü fransızların d sınıfları ikinci elde çok hızlı değer kaybediyor.. bakınız lagunalar safranelar falan keza pegeoutda 607 ler falan 607 de mükemmel araçdır hele 2.2hdi alınsa hem ekonomi hem makam keyfi ama işde ikinci elde akranlarına oranla fiyatları dipde..
içerdeki hava kalitesi düşünce otomatik olarak içerinin havasını temizleyen sistem var ki bu kışın süper işe yarar yeni donanımlar ve makyaj süper olmuş. 100 km de 2 lt fazla yaktıran otomatik vitesi olan i30 a 60.000 vereceğime bu aracın full unu alır edc rahatlığıyla senelerce binerim..