pejo fransadaki fabrikalarından 8.000 işçiyi işten çıkaracakmış.. Fransa bile krize girdiyse, avrupada durumlar cacık demektir..
Printable View
Bizden cacık olamaz dayı
passat c.c tek kelime güzel. 407 den sonra dış tasarım olarak 508 bana garip geliyor sanki uzakdan kumandalı araba gibi duruyor yolda büyütülmüş oyuncak gibi duruyor şahsi fikrim.. içini görmedim binmedim ama resimdekiyse baya bir güzelmiş.. d segmentinde superb 1.6 tdi elegance fiyatıyla çok iyi bir alternatif onuda unutmamak lazım.
bilenler bilir superb esasen vw nin amerika ve çin pazarına özel ürettiği passat long dur.. avrupa pazarsında arabayı skoda çatısı altında superb olarak üretiyorlar..
o Mondeo nasıl bi güzelliktir öyle ? Ben de istiyorum ondan :D
Vergiler araç sektörünü durma noktasına getiriyor git gide sizce bir ötv indirimi daha gelebilirmi birkaç ay içerisinde ?
bi vergi indirimi gelsede 130lukları ucuza kapasak:D
nightfish; ne zaman geliyor 130'luklar? :)
Sözde bu ay sonu gelecekler. Sağları solları belli olmaz, bu gece bile bi tır gönderebilirler :D
bugün stoklara baktırdım sport tourer gözüküyor ama daha coupe yok 2-3 tane gelicek coupe varmış ama ay sonu gibiymiş görücez artık=))
Ciddi ciddi bu fiyatlarla alacaksın yani Buğra helal vallahi
Bugün kahverengi sport tourer gördüm , çok güzel olmuş araç
çıkam da bi mazut alam beni hızlı aygıra... :D
git tabi sağırlara mazot bedavaymış :D
hihihhiihihiiihihi :D
onu bunu bilmemde clio4 alınmaz, renoda çalışan arkadaşların demesi oki, bu kıdem tazminatından sonra kimse işini tam yapmıyo, vidaları yarım sıkıyoruz diyorlar :D