Ne renaultmus dunyanin en iyi arabasida haberimiz yok heralde.
efe denen arkadasim, hakikaten dedigin dedigini tutmuyo
Printable View
Ne renaultmus dunyanin en iyi arabasida haberimiz yok heralde.
efe denen arkadasim, hakikaten dedigin dedigini tutmuyo
bu latütüdü korede samsung adı altında da satıyorlar.
passat baydı artık abi yaa :) hep 2005 ten beri aynı iç tasarım , bir esprisi kalmadı bence artık :)ama kalitelimi evet kaliteli sadece biraz sıktı yani...
gemi gibi araba yapıp ufacık jant koymaktan vazgeçse reno, daha güzel işler çıkar ortaya.
passat CC güzel... :icon_tup:
D segmentinde başka alınacak ne var ki? insignia yaramaz, Accord benzinli direk ele, Avensis yaramaz, C5 508'in yanında sönük kalıyor, Latitude pehh.. ya Passat ya 508 bence D segmentinde alınabilir arabalar..
edit: Ford Mondeo'yu unuttum.. Bak onun da yeni kasası güzel...
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...1_2103788b.jpg
Bu arada kendisini ispatlamış tsi motorlu trend. passat 55.000 tl
pejo 508 ise , 64.000 tl
arada ciddi fiyat farkı var , bence 508 bu fiyatlarla zor araba satar...
Bizden cacık olamaz dayı
passat c.c tek kelime güzel. 407 den sonra dış tasarım olarak 508 bana garip geliyor sanki uzakdan kumandalı araba gibi duruyor yolda büyütülmüş oyuncak gibi duruyor şahsi fikrim.. içini görmedim binmedim ama resimdekiyse baya bir güzelmiş.. d segmentinde superb 1.6 tdi elegance fiyatıyla çok iyi bir alternatif onuda unutmamak lazım.
bilenler bilir superb esasen vw nin amerika ve çin pazarına özel ürettiği passat long dur.. avrupa pazarsında arabayı skoda çatısı altında superb olarak üretiyorlar..
o Mondeo nasıl bi güzelliktir öyle ? Ben de istiyorum ondan :D
Vergiler araç sektörünü durma noktasına getiriyor git gide sizce bir ötv indirimi daha gelebilirmi birkaç ay içerisinde ?
bi vergi indirimi gelsede 130lukları ucuza kapasak:D
nightfish; ne zaman geliyor 130'luklar? :)
Sözde bu ay sonu gelecekler. Sağları solları belli olmaz, bu gece bile bi tır gönderebilirler :D
bugün stoklara baktırdım sport tourer gözüküyor ama daha coupe yok 2-3 tane gelicek coupe varmış ama ay sonu gibiymiş görücez artık=))
Ciddi ciddi bu fiyatlarla alacaksın yani Buğra helal vallahi
Bugün kahverengi sport tourer gördüm , çok güzel olmuş araç
çıkam da bi mazut alam beni hızlı aygıra... :D
git tabi sağırlara mazot bedavaymış :D
hihihhiihihiiihihi :D
onu bunu bilmemde clio4 alınmaz, renoda çalışan arkadaşların demesi oki, bu kıdem tazminatından sonra kimse işini tam yapmıyo, vidaları yarım sıkıyoruz diyorlar :D
2006-2009 megane sedan privilage'ler Yerli üretim olarak yapılmış en güzel seriydi.Sessiz,kaliteli...
İthal megane II hb 'imle arada hiçbir fark göremiyordum.Ama bu son seri korkunç
Ortaköy Lamborghini'nin önünde bugün gördüm. Gri ön ızgara gt-Line yazısı vardı. Güzel gözüküyordu.
Yerli arac her turlu skinti. 0 aldigimiz 2006 model 260bin km de avrupa uretim scenicimiz var masallahi var arabanin.
Yeni 1.6 motoru almayı bekleyen baya insan var, sorsanız bu fiyatlara araba alınmaz derler :)
GT-Line görmemiş olan varsa fotoğrafını çekebilirim yarın falan. 1.6 motor gelmedi diye çekmiyordum. Mavi hatchback 4 kapı ve siyah coupe GT-Line var şu anda bize. Coupe satıldı gerçi, teslim edilebilir.
Tamamdır, eklerim en kısa zamanda. Son kasa M5'in lansman rengine inanılmaz benziyor renk, çok hoş gerçekten.
Vallahi isterse fuardaki turuncu rengi yapsınlar, herkesin gözü 1.6 motorda.Teknoloji harikası
fiyat olarak 60.000 TL çok gibi değil mi ??? o araç için ..
renaultu severim ederimde.. fiyat fazla bence
Aynen fiyat olarak bu araca değecek bi rakam değil ya renault sonuçta.
Fiyata fazla diyen arkadaşlar, denk araçların ne fiyatta olduğunu biliyormu acaba :)