Marka takıntısı hep bunlar. Onlar için marka, o motordan kaç hp aldıkları, verim falan önemli değil. :)
Printable View
Aman aman fanatik ben oluyorum en sonunda beni karıştırmayın :D
Yok gt line mevcut degildi,güncel olarak 60 binlik megane için konuşuyorum.
Konu başlığından beri bahsettiğimiz araç GTline 130ps dizel araçtır.Menşei İTHALdir.
Geri kalan bütün HB'ler (ilk gelen seriler hariç) BURSA üretimidir, düşük kalitedir,alınmaması gerektiğini her fırsatta söylüyoruz zaten.Demek istediğim,körü körüne savunma durumum yok benim.Yerli meganelere 50-60 bin verenlerin yüzüne diyoruz forumlarda, paranıza yazık ettiniz diye :)
şu vergiler olmasa bu ülkede her şey daha güzel olacak
GTLine fazla güzel. Mavisi çok fena aklımı çeliyor. Varımı yoğumu satıp bi Sport Tourer GTline alasım var :D
Resim işini unuttun herhalde :))
http://www.golflife.es/userfiles/ima..._768_04(1).jpg
Bu jantların fiyatını öğrenme şansın olurmu kardeşim?
17 inç, model ismi "SARİ" ... Yeni scenic'lerde geliyor...
bana 65.000 tl ye astra göstersene geçen hafta arkadaşıma astra sport dizel sunroof orjinal navigasyon lu olanını 55bin tl ye aldık, bendede 2011 astra var eşşek astra dedigin 1.3 motordaki en seri araç , herşey motor demek degil bir çok araba kullanan biri olarak bir opelin kalitesini renaultla hiç bi zaman kıyaslayamam ...
bızım bır tanıdıkda 2012 model cosmo 1.3 sunroff navı 600 orjınal flexıradelı arabasını 62 bıne aldı bırtek ergonomık koltugu kalmıstı derı 3000 tl ıdı onuda alcaktı sogutma olmadıgı ıcın ınsıgnıadakı gıbı vazgectı :) 1.6 sı gelırse aynı bu donanımdakı arabada 67 cıvarı olur :D
sen kafandan atarak söylüyosun bunu sürüş zevkini bilmeden alıyolar vs diye 1.5 sene oldu astramı alalı arabanın tüm sınırlarını sonuna kadar zorlarım 1.3 olsada , eger istanbul içinde oturuyorsan görüşelim sendeki megane la bendeki astrayı test edelim, özellikle yol tutuş konusunda çok güveniyorum astraya ....
aynen haklısın kardesım keske gelse bu gıdısle gelcek gıbıde durmuyor ya 2013 yılında geldı geldı gelmedı gelmez artık :d reno sonra atak yapıp twınturboyu getırır gene etrafı yıkar gecer :D
Güzel kardeşim şöyle bir konuda var.Tahminimce sizin gelsin diye beklediğiniz motor 105 ve 120 olarak geçen şuanda bravo'da kullanılan motorlar yanlış hatırlamıyorsam...
Eğerki o ise,yine beklediğim olmayacak çünkü o motorlarda çok verimli değil.Tork bantları çok kısa.İlk çıktıklarında korkmuştum 290 NM,300 NM'leri duyunca ama yola çıktıkki 1-2-3 boy diye fark olunca dedim bir yanlışlık var bu işte...
yazılımla daha iyi yürür :D
audi a3 2.0 TFSI Sportback Quattro almamam için sadece 1 sebep söyleyin fiyat çok yüksek
bu söylediğiniz sadece megane için geçerli değil.O zaman 112 hp dizel focus alabilirsiniz 60 liraya, veya astra 1.3 dizel 95 ps....
15 sayfayı baştan sona okudum da; genel olarak Renault'ya o para verilmez denilmiş.
Denilmiş ama bugün muadili sınıflardaki araçlar da fiyat bakımından çok farklı değil ki.
Çok samimi bir arkadaşım Mayıs ayında Focus III HB aldı. 66.800 TL para saydılar. Aracında ledli gündüz farı-xenon ve cam tavan da yok. Onlar bunun aldığı full paketin üstüne ekstra satılan bir başka paketteymiş.
E şimdi 130 HP'lik dizel motor var. GT Line denilen pakette sunuyorlar. Focus'la kıyasladığımızda bu para çok değil.
Ha, verilir mi? Bana göre verilmez. Arkadaşıma da söyledim yeni Focus'unu aldığında. O paraya W211 kasa Mercedes alırdım ben olsam dedim. Adam napıyım ben MB'i dedi, sıfır araba işte dedi. O da haklı kendince.
Ama bir gerçek var ki; ülkemizde fiyatlar cidden yüksek. Paramız değer kazanıyor deniliyor siyasiler tarafından ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. 6-7 sene önce 30K TL'lere C sınıfında güel donanımlı araçlar alınırdı. Şimdi B sınıfı o fiyatlardan başlıyor.
Sorun Renault'nun kalitesizliği filan değil. İthalleri oldukça kaliteli. Sorun sadece tüm araçların aşağı yukarı aynı fiyatlarda olması ve otomobil alacak insanların büyük birçoğunun da piyasaya göre hareket etmesi. Yani Renault ya da bir başka firma ne yapmış, ne teknoloji koymuş bunu çok da fazla düşünmüyor. Piyasada tutulan ne varsa onu alıyor. Ki o insan da haklı. Satacağı zaman kolay satmanın derdinde en az zararla.
Bence konu gereksiz uzamış. SUNMUŞ OLDUĞU DONANIMLARA GÖRE GT Line 130 denilen Megane pahalı değil rakiplerine nazaran. Çünkü fiyatlar konulmuş önceki sayfalarda da, aşağı yukarı rakipler de birbirine yakın konumda fiyatlandırma bakımından.
He, o kadar param olsa sıfır araç yine almazdım. Dediğim gibi W211 kasa Mercedes'ler satılıyor o paralara. Ben tercihimi 2.elden yana kullanırdım. Arkadaşımın yaptığı gibi sıfır Focus III ya da başka araç alanlar da olacaktır. Saygı duyulması gerekir.
Kesinlikle doğru bir tesbit....130 hp 320 nm değerlerinde araç yok bu segmentte üstelik gt şasesi ile geliyor...Bence satıcak....
Bu fiyata biraz zor satar...
Renault bose ses sistemini detaylı inceleyen oldu mu ?
Latitude da inceledim pey sınırlarını zorladım, indim jetta'ya döndüm. Yakın bile degil Jetta daha iyi geldi. Kafam karıştı,şok oldum desem yeri.
fiyatı dusmus arkadaslar en full paketı 68.550 tl ye denk gelıyor artık :D 76 dan dusurmusler bmw parası ıstıyorlardı sımdı ordanda 3 000 tl daha duserler 65 e bu araba alınır ve kıng olunur valla :D
Herkes 69luk arabadan bahsediyor cam tavan xenon veya teknoloji paketini almayıverin o zaman 60bin tlye alabiliyorsunuz 130luk GT-Line versiyonu niye hep 68li 69lu rakamlardan bahsediliyor anlamış değilim?? aramızda kaç kişi altındaki arabanın gırtlak dolu donanımlısına biniyorki??
''Ya bu arabalara bu kadar para verme konuşuluyoki hem sanalde hem yaşantımızda adam alıyor diyosun hayırlı olsun hemen başlıyor yok abi şu kadar para verdik ama haketmiyo be die ee güzel kardeşim hak etmiyorsa niye alıyosun ? dimi ama sonra başlıyo söyle böyle demeye aldığımız arabalar pahalı herkes farkın da ama olması gereken böle pahalı olmasına rağmen haberiniz varmı bilmiyorum ama günde kaçbin araç trafiğe çıkış yaptırıyor demekki milete pahalı gelmiyo sana bana pahalı geliyor. ama rakamlar böle napalım. ama şu devlet fiyatları max seviyeye çıkarıyor yok ötv yok şu bu derken galeri çıkış fiyatı uçuyo sonra dert bitiyomu yok daha yeni başlıyo benzini bakımı yıllık vergileri trafik siğortası kaskosu yediğin trafik cezaları o yüzden bnce fazla düşünmemek gerekiyo eğer adamın canı araba almak istiyosa kredili flan almakta saçma gelio zaten bana cebindekine bakar aha bu derbendeki gider alır yok şöle böle demeyede gerek duymaz megane ye demiş bazıları şöle böle diye ama veren verir kimsenin parasınn askeri diğiliz burda ama megane de eder marayı bu arabanın muadiileride bu paralar civarında çünkü..