User Tag List

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
370 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Megane 1.6 dci 130 hp Satışa Sunuldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen haklısın kardesım keske gelse bu gıdısle gelcek gıbıde durmuyor ya 2013 yılında geldı geldı gelmedı gelmez artık :d reno sonra atak yapıp twınturboyu getırır gene etrafı yıkar gecer
    Güzel kardeşim şöyle bir konuda var.Tahminimce sizin gelsin diye beklediğiniz motor 105 ve 120 olarak geçen şuanda bravo'da kullanılan motorlar yanlış hatırlamıyorsam...
    Eğerki o ise,yine beklediğim olmayacak çünkü o motorlarda çok verimli değil.Tork bantları çok kısa.İlk çıktıklarında korkmuştum 290 NM,300 NM'leri duyunca ama yola çıktıkki 1-2-3 boy diye fark olunca dedim bir yanlışlık var bu işte...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

bigboss55
    Misafir
    yazılımla daha iyi yürür

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi a3 2.0 TFSI Sportback Quattro almamam için sadece 1 sebep söyleyin fiyat çok yüksek
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu söylediğiniz sadece megane için geçerli değil.O zaman 112 hp dizel focus alabilirsiniz 60 liraya, veya astra 1.3 dizel 95 ps....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 sayfayı baştan sona okudum da; genel olarak Renault'ya o para verilmez denilmiş.

Denilmiş ama bugün muadili sınıflardaki araçlar da fiyat bakımından çok farklı değil ki.

Çok samimi bir arkadaşım Mayıs ayında Focus III HB aldı. 66.800 TL para saydılar. Aracında ledli gündüz farı-xenon ve cam tavan da yok. Onlar bunun aldığı full paketin üstüne ekstra satılan bir başka paketteymiş.

E şimdi 130 HP'lik dizel motor var. GT Line denilen pakette sunuyorlar. Focus'la kıyasladığımızda bu para çok değil.

Ha, verilir mi? Bana göre verilmez. Arkadaşıma da söyledim yeni Focus'unu aldığında. O paraya W211 kasa Mercedes alırdım ben olsam dedim. Adam napıyım ben MB'i dedi, sıfır araba işte dedi. O da haklı kendince.

Ama bir gerçek var ki; ülkemizde fiyatlar cidden yüksek. Paramız değer kazanıyor deniliyor siyasiler tarafından ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. 6-7 sene önce 30K TL'lere C sınıfında güel donanımlı araçlar alınırdı. Şimdi B sınıfı o fiyatlardan başlıyor.

Sorun Renault'nun kalitesizliği filan değil. İthalleri oldukça kaliteli. Sorun sadece tüm araçların aşağı yukarı aynı fiyatlarda olması ve otomobil alacak insanların büyük birçoğunun da piyasaya göre hareket etmesi. Yani Renault ya da bir başka firma ne yapmış, ne teknoloji koymuş bunu çok da fazla düşünmüyor. Piyasada tutulan ne varsa onu alıyor. Ki o insan da haklı. Satacağı zaman kolay satmanın derdinde en az zararla.

Bence konu gereksiz uzamış. SUNMUŞ OLDUĞU DONANIMLARA GÖRE GT Line 130 denilen Megane pahalı değil rakiplerine nazaran. Çünkü fiyatlar konulmuş önceki sayfalarda da, aşağı yukarı rakipler de birbirine yakın konumda fiyatlandırma bakımından.

He, o kadar param olsa sıfır araç yine almazdım. Dediğim gibi W211 kasa Mercedes'ler satılıyor o paralara. Ben tercihimi 2.elden yana kullanırdım. Arkadaşımın yaptığı gibi sıfır Focus III ya da başka araç alanlar da olacaktır. Saygı duyulması gerekir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle doğru bir tesbit....130 hp 320 nm değerlerinde araç yok bu segmentte üstelik gt şasesi ile geliyor...Bence satıcak....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fiyata biraz zor satar...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault bose ses sistemini detaylı inceleyen oldu mu ?

Latitude da inceledim pey sınırlarını zorladım, indim jetta'ya döndüm. Yakın bile degil Jetta daha iyi geldi. Kafam karıştı,şok oldum desem yeri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fiyata biraz zor satar...
    görücez )))))))))))
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault bose ses sistemini detaylı inceleyen oldu mu ?

Latitude da inceledim pey sınırlarını zorladım, indim jetta'ya döndüm. Yakın bile degil Jetta daha iyi geldi. Kafam karıştı,şok oldum desem yeri.
    inanırım bose u hiç dinlemedim ama rönonun ses sistemleri zayıf
    Golf MKVII 1.6 Tdi

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı dusmus arkadaslar en full paketı 68.550 tl ye denk gelıyor artık 76 dan dusurmusler bmw parası ıstıyorlardı sımdı ordanda 3 000 tl daha duserler 65 e bu araba alınır ve kıng olunur valla
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı dusmus arkadaslar en full paketı 68.550 tl ye denk gelıyor artık 76 dan dusurmusler bmw parası ıstıyorlardı sımdı ordanda 3 000 tl daha duserler 65 e bu araba alınır ve kıng olunur valla
    karıştırıyorsun sanırım.Fiyat hiçbir zaman 69u geçmedi....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes 69luk arabadan bahsediyor cam tavan xenon veya teknoloji paketini almayıverin o zaman 60bin tlye alabiliyorsunuz 130luk GT-Line versiyonu niye hep 68li 69lu rakamlardan bahsediliyor anlamış değilim?? aramızda kaç kişi altındaki arabanın gırtlak dolu donanımlısına biniyorki??
    mapped by EcuTuned

BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Ya bu arabalara bu kadar para verme konuşuluyoki hem sanalde hem yaşantımızda adam alıyor diyosun hayırlı olsun hemen başlıyor yok abi şu kadar para verdik ama haketmiyo be die ee güzel kardeşim hak etmiyorsa niye alıyosun ? dimi ama sonra başlıyo söyle böyle demeye aldığımız arabalar pahalı herkes farkın da ama olması gereken böle pahalı olmasına rağmen haberiniz varmı bilmiyorum ama günde kaçbin araç trafiğe çıkış yaptırıyor demekki milete pahalı gelmiyo sana bana pahalı geliyor. ama rakamlar böle napalım. ama şu devlet fiyatları max seviyeye çıkarıyor yok ötv yok şu bu derken galeri çıkış fiyatı uçuyo sonra dert bitiyomu yok daha yeni başlıyo benzini bakımı yıllık vergileri trafik siğortası kaskosu yediğin trafik cezaları o yüzden bnce fazla düşünmemek gerekiyo eğer adamın canı araba almak istiyosa kredili flan almakta saçma gelio zaten bana cebindekine bakar aha bu derbendeki gider alır yok şöle böle demeyede gerek duymaz megane ye demiş bazıları şöle böle diye ama veren verir kimsenin parasınn askeri diğiliz burda ama megane de eder marayı bu arabanın muadiileride bu paralar civarında çünkü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes 69luk arabadan bahsediyor cam tavan xenon veya teknoloji paketini almayıverin o zaman 60bin tlye alabiliyorsunuz 130luk GT-Line versiyonu niye hep 68li 69lu rakamlardan bahsediliyor anlamış değilim?? aramızda kaç kişi altındaki arabanın gırtlak dolu donanımlısına biniyorki??
    Kanka patlamışsın sonunda

60 bin tl lik coupe de bomboş donanım değil sonuçta, açıkcası hayatımda hiç gırtlak dolu arabaya astronomik fiyat farkları vermedim ama tercih meselesi. Bu konular çok devam eder her markanın kendine göre artıları eksileri vardır ama şöyle bir gerçekte var renault düşmanı çok maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre bombos degil sonucta lafi bile fazla kardesim arac yeterince dolu...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlar değişmemiş hâlâ aynı ve en full paketi 67.050 tl

*teknoloji paketini seçtikten sonra "navigasyon ve arkamys radyo" seçeneğini seçmeye gerek yok teknoloji paketine dahil zaten

Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane-Yeni Megane HB-Fiyat Araştır

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renoya 40 bn tlnin ustunde 1 krs bile vermem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renoya 40 bn tlnin ustunde 1 krs bile vermem
    niye emir yaw coupe o kadar kötü bir arabamıydı
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)