dötüme benzemiş :D
Printable View
dötüme benzemiş :D
Ozamanlar küçüktüm.
EG kasadan sonra EK yı ilk defa gördüğümde ben ve etrafımdaki tüm insanlar kurbağaya benziyor diyordu. Şimdi ölüsü bile para ediyor.
Bence herşeyi zamana bırakmak lazım...
karlıkçı halile zamanında laf edenler görsünde baksın civici caponlar ne yapmış :D
Karasızım ne desem ki :(
gecende stock gordum bı tane yakasım geldi :D
ep3 ftw ! :heyoo::heyoo::heyoo:
honda tasarımları teknoloji geliştikçe ters orantıda kötüleşiyor ...
idare eder ep3'e değişmem hiçbirini yaa;)
Bence mugen bile ayıp olmasın diye öylesine bir tasarım yapmıs gibi. hiç yakışmamış.
gözler alıştı mı sıkıntı kalmaz :)
benim gözüm ne zaman alışır bu aracın tecawüz etmesine? Bilemedim :)
önü güzel, 3 kapı olması şart.. arkasını mugende kurtaramamış
Cıvıc bitmiştir artık agalar...
Ben şunu anlamıyorum, opc olsun amg olsun ne biliyim M olsun araca yeniden tampon yapıyorlar,bu Mugen neden var olanın üstüne ekleme yapıyor,iğrenç duruyor ek yerleri. Yap şuna yeni bi arka tampon,ön tampon, egzoz yerleri falan...Adamlar spoileri bile sanki sanayide yaptırmış.
gayet güzel olmuş bence. kırmızı bır mugen ve beyaz volklar ile can yakar.
Bu yoruma %100 katiliyorum. Birde o ek yama parcalara fahis fiyat cekmiyorlar mi ohaa diyorum... fabrika binlerce tampon yapip stok tutup da 3liraya satiyorken mugen yap sat olayinda aksesuar sonucta stok tutma durumuda yok... ama 5liraya bi ek satiyor... terbiyesizlik tamamen.
bizim milletimiz bunu alır baştacı yapar honda diye laf söyletmezler :D
Aşağıdaki resimler Render edilmiş. Ne kadar gerçeğe yakındır bilemem ama bu hali gayet başarılı görünüyor. Model 2013 Type-R.
Sanırım tamponlar konusundaki fikirlerimi birileri dikkate almış :D FN2 den güzel görünüyor bu hali ile... Beğendim şimdi bak :)
http://envyd.com/wp-content/uploads/...013-2012-1.jpg
http://www.rpmgo.com/images2009/2013...endering-2.jpg
hondayı kadınlar mı yonetmeye basladı anlamadımkı butun arabaları yumurta yaptılar yahu.yap işte ek gıbı ınce uzun sert cızgılı
bakıyorum da;
arkadan çarpmalarda stop lambası masrafından kurtulduk.
komple tüm yorumlara da katılıyorum valla ne diyim ki
ep3 fiyatları s2000 fiyatlarıını geçerse şaşırmayınn :D
EP kasa da ilk çıktığında böyle eleştiriler aldı, EP kasanın konsoldaki vitesine "magirus" benzetmesi yapıldı, sonuç? EP3 Type-R'lar saçma paralara satılıyor 2.el'de. Üzülmeyin herkes bunada alışır, 5 sene sonra bu kasanın type-r'ı fln abuk subuk fiyatlara alıcı bulur Honda fanatizmi devam ettiği sürece....
Yandan güzel.
arkadan uzay aracı gibi duruyor hala
honda seven arkadaşlar kusura bakmasın ama mugen paketli olmasına karşın çok çirkin araç ya!
arka gene gayet iyi ama ön o iki sağ sol diş gibi ek olayı bitirmiş
arkadaş nerde bu eski tasarımcılar ya ??
son hali bir önceki kasaya göre cok güzel olmuş bence hb tarzım degil ama benim hoşuma gitti.
Hondanın tasarımcısı izine çıkmış.... :)
yazık olmuş.