honda adına değil de genelinde baktığınızda araçlar artık kabuk değişiyor.
bundan sonrasındaki 5 sene sonrasında daha farklı bir yerde olacak gibi elektrikli araçlar gibi.
Printable View
honda adına değil de genelinde baktığınızda araçlar artık kabuk değişiyor.
bundan sonrasındaki 5 sene sonrasında daha farklı bir yerde olacak gibi elektrikli araçlar gibi.
iğrenç olmuş cidden dünyadaki tek araba olsa binmem.
zevk meselesı ben cok begendım :)
bence başarmışlar.. güzelim modelin içine etmek herkesin harcı olamaz :D :D
güzel olmuş aslında alışırız :)
al bide burdan yak :(
vay arkadaş bit pazarına nur yağacak bu gidişle..
bu civiclerin g.tü yüksele yüksele nereye varacak çok merak ediyorum.
Mugen'de bozdu kendını :(
Alışılır alışılır.. son kasa sedanlar cok çirkin geliyordu gözüme alıştım,şimdi gayet beğeniyorum.. FN2 de keza öyle oldu. Buna da göz alışınca güzel gelir.Kaldı ki TypeR gayet başarılı bence.
farklı renkler ve tatlar olmalı ki otomobil dünyası ayakta kalsın herkes tek düzen araca binecekse ne anlamı var bu kadar kargaşanın, yerden yere vurulacak bir durumda söz konusu değil, herkes aynı bakış açısını taşımıyor. bende pek begenmedim.
of of berbat olmuş,ne varsa eskilerde var bence sıfır olarak Sİ-İES-VTİ-VTEC 2 Üretse satışları tavan yapar teknoloji üreteyim derken berbat ettiler araçlarını,teknoliji istemioz forever 90 01 ;)
ilk cıkan her civic başta iğrenc gorunur sonra cok guzel araba olur :D
fn2'yi hep severdim. Fk2'ye bayıla bayıla bindim. Fd ilk çıktığında es7leri değere bindiren de sizlerdiniz. Şimdi fb'ler değersiz oldu. Arabanın canlı kırmızı rengini gördükten sonra her fikri değiştirdim, bu araba alınır hele dizeli de gelince. Otomatiği çıksın babam honda dizel otomatik araba yaptı diye sıraya girer.
hadi her şeyi anladım da arkaya niye kat çıkmışlar?
aynı bokun laciverti nerde ep3...:D
arka taraf fena degılde ön cok kotu :)
satarken sag sol camurluk degısık olsa bıle sıkıntı yok, 1 kariş camurluk yapmıslar :D
sanayide daha güzel yaparlardı
bi arkadaşın dedigi gibi ne varsa eskilerde var misal teg ler günümüzde bile görsellik olarak çok güzel
radyasyon bu adamları fena etkilemiş
Çok kötü hakkaten
jantı al kasayı at çöpe
bu görüntü nedir ya? katliamı Türkler değil direk Honda tasarımcıları yapmış. Allah rızası için şu ekibi bir değiştirseler...
http://www.gerigerivtecacarim.com/2012/newmugen/9.jpg
Autoshow'da bunun stickersizi vardı sanırım. Kahverengi.
at çöpe gibi bişey olmuş araç , çok tipsiz .
Bu nedir yahu? Mahalle aksesuarcısının demo aracı gibi olmuş, bir neon'u eksik. :D
Asıl apaciler bunlar valla :D mugen falanda kurtarmamış yazık .
ön taraf tam sanayilik :)
Arkadaşın da bahsettiği gibi ilk çıktıklarında Ek kasalar için kurbağaya benziyo diyenleri, Ep'ler için o nasıl vites diye dalga geçenleri, Fn2 ler için ilk çıktıklarında uzay mekiği benzetmesi yapanları hepimiz hatırlıyoruz.. Bence acele etmemek lazım bir çıksın yollara mutlaka beğenenler satın alanlar olacaktır.. Zamanında o beğenilmeyen tasarımların hepsi bugun kendini kanıtlamış araçlar olarak piyasanın çok çok üstünde alıcı buluyor sonuçta..
yapılan yorumların aksine benim çok hoşuma gitti inşallah piyasaya çıkıncada çok beğenilmez ep3 gibi uçuk fiyatlara ulaşmaz güzel bir jant ve coilover ile tadından yenmez :D :D
2008 typer kasalar'ı hiç sevmiyordum bu yeni kasayı gördükten sonra daha da sevmemeye başlıcam heralde
Bu typer lara ne oluyor her yeni kasasında uzay mekigi ile karşılaşıoruz iyice saçmaldılar pikachumu desem raichu mu desem :D hayırlısı olsun diyelim :D
Pek iyi olduğu söylenemez
Bunun tasarımcısı kör oldu...:icon13::cool:
Geçen akşam benim ep3 ün yanında ışıklarda durdu bir tanesi. tabiki type değil :) arka stopları o kadar yüksektiki kahroldum :(
honda dan herkesin beklentisi gözü ısırmayan yormayan sade şeyler ama beceremediler yeni düzene ayak uydurdular sorun bence bu..
şekildeki gibi;
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...sMr4K8FANBCUYw
http://www.otogalerii.com/wp-content...Spor-Araba.jpg
e piyasadakiler yüksek tutunca arkayı honda da durmadı.. ve bu felaketi vücuda getirdi. :D
önü çok kötüü