güncel kasasıda başarısız bu gelecek kasada ve yeni hondada.Bu japonlara neler oluyor anlayamadım
güncel kasasıda başarısız bu gelecek kasada ve yeni hondada.Bu japonlara neler oluyor anlayamadım
2014 başında yani araç piyasaya çıktıktan yaklaşık 1 yıl kadar sonrasında BMW nin üreteceği 1.6 dizel ünite ve turbo benzinli seçeneklerinin ekleneceği söyleniyor bünyeye
önyargı kötü birşey ki, güncel kasalar E12 lerin biraz daha güncellenmiş haliydi, %80 ortak parça kullanırlar mesela 2002-2012 arası modeller. Bu araba tamamen yenilenmiş bi model.
asx le i30 ilişkiye girmiş auris olmuş![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
toyotayı alacak bi hal bırakmadılar
resmen korelilere koz veriyorlar. dış tasarımı geçtim o iç tasarıımda göze çarpan yeşil renkli dijital ekranlar nedir kaldımı yahu artık öyle şey
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
hiçbir zaman japonların tasarım karakteri olmadı,olmamaya da devam ediyor..
ben şaşırmadım,zaten çirkindi şimdi de çirkin olmuş..
ön taraf yeterince geniş olursa heybetli durur o zaman güzel olur. 1.6 dizeli de gelirse çok satar toyota olduğun auiris olduğu için değil.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Reklamını izlemeyenler sakın izlemesin, komple toyota'dan soğursunuz![]()
D4D ler pazar payını tutmak için üretildi, dikkat edersen sizin aynı bloklu 1.5 dci lar gibi 65 70 82 85 90 100 105 110 luk seçenekleri olmadı değiştirip değiştirip yedirme taktiklerison nesil 1.4 d4d lerde de (6ileri) yağ eksiltme çıkınca mantıklı geldi ki yeni motor arge maliyeti aşırı fazla, tsunami bizi de vurdu anlayacağın
![]()
kardo, şu açıdan bak...
VW'de farklı iki motor satarmış gibi (sadece yazılım farkı olduğu halde) fiyata fark koymak dahamı iyi ? Röno'da donanımsal farklardan ibaret olay bu yönü seviyorum...yani yarın öbür gün 85lik megane kullanıcısı yazılım yaptım güçlerimiz aynı artık diyemiyor
o 120 ps'de kalıyor ben 145-150 lere kadar gidebiliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)