Onu yapan mühendisin ben aq.
Printable View
Bagajı Yarisle aynıdır heralde... Cidden olmamış bu sefer... Tamam dizayn olarak iyi ama gerisi boş
Şu arabayı canlı canlı görüp inceleme fırsatı bulduktan sonra arabama kızdığım için utandım kendimden. Özür dilerim clio 4 üm seni çok seviyorum farkına varamamışım bugüne kadar :D :D
dün kullanıp inceleme fırsatı buldum. görünüm olarak çok kötü değil ama hala karanlık kalitesiz bi iç mekan anlayışı devam ediyor. navigasyon koymuş bluetooth koymuş kamera koymuş parmak izi okuyucu koymuş. lüks markalardaki donanımlara özenilmiş eyvallah orası güzel de, hala aynı siyah sert plastik kalitesiz kumaş deri vs. devam. 2006 model dizel corolla kullandım. 2009da sattım. o kasada da donanım yoktu ama mekanik olarak onun kadar sorunsuz ve onun kadar az yakan bir toyota çıkmadıgı sürece toyotaya bende kapattım kapıyı :)
Yani Toyota iyi kötü güzel çirkin kaliteli kalitesiz bir yana hayatım boyunca beni hiç çekmeyen bir araba markası olarak kalıcak. Hiç mi heyecan uyandırmaz bir insanda. Bende hiç... Direk araba işte binip gidiyoruz modundayım içinde.
Japonlarda Honda'daki ruh çok farklı diğerlerinden.
şu aracı beğenen tek kişi olduğumu düşünmeye başladım. bence zapon çizgilerini taşıyan, agresif bakan güzel bir araç.
şöyle 1.6 turbo, spor bir versiyonu falan çıksa ne güzel olurdu.
Yok Yok Olmamış Geri Goturun :hahaha:
ayrica acaip pahali
şu konuyu güncelleyelim.Varmı fikirlerini değişen auris hakkında ? Ben Adana mıçı da gittim arabayı uzun süre inceledim fiyatı hariç çoğu yeri güzel geldi hatta şöyle diyim o beğenilmeyen ön kısım beni benden aldı arkası i30 la ortak olduğu kesin onda hemfikirim.***** araç Mersin'de özellikle Tarsus ilçesinde bayağı bir çoğaldı hiç bu kadar yollarda göreceğimi düşünmüyordum.
haziran başında 1.6 premium cvt için 58000 fiyat almışken şuan 74 e satılması dışında pek bir olumsuz yanı yok ama ben i30 tercih ederim benzer rakamlara, daha donanımlı..
Toyota galerisine gittim yolda kullanmadım ama içine bindim. Nasıl bir sürüş pozisyonu var anlamış değilim. Evde ki yemek masasından sandalye alıp koymuşlar sanki. Çok diki sanki sandalyeye oturmuş gibiydim ve bu tüm modelleri için geçerli. RAV4 te hele orta konsol masa gibi duruyordu. :D Symbol kullanan biri olarak bile sürüş pozisyonu hoşuma gitmediyse bu konuda ciddi sıkıntısı var bence. :D Ön göğüslük duvar gibi zaten. Bu kadar dik, keskin tasarım kullanılmasaymış keşke.
ama kasası çok güzel.özellikle arka tampon tarafı.
Bence en başarısız tasarımlardan biri yeni corolla, gerçekten çok çirkin bir araç
Bencede güzel bir araç sorunsuz yıllarca kullanılır. Önemli olan alan kişinin içine sinmesi... Hoşuna gidip aracı alıp milletin ağzına bakarsan zaten alma derim
dışını kasasını çok begenerek girmiştim bayiden içeri hernekadar ona buna benzesede. ama içine bindikten sonra hüsran oldu benim için estetik yoksunu duvar gibi dümdüz asagıya inen konsolu gordukten sonra bingidim hızla terk ettim içini :D
Çıktığı ilk günden beri biri alsada yay-jant amerikan park felan yapsa dediğim bi arac, ben çizgilerini çok beğeniyorum. İlerde inş coupe versiyonuda gelir..
valla nasıl bir zevk anlamış değilim..