kardşeim insan okadar para verdikten sonra her nekadar supersport da olas biraz konfor ister
Printable View
ben ıstemem, o arabadanda delı gıbı zevk alırım. wrc kullanıyormus gıbı safkan sadece koltuk dıreksıyon ve gereksız olan hıcbırseyın olmaması benı cok fazla tatmın eder. arac efsane bence,adamlar olayın dıbını gormusler bu aracla
Pist arabasinin neyinden konfor beklenicek ?
999kg 570 hp 540nm tork. Bunaldım :D
Ahah 1000kg, 570hp sokakta kullanimi yasal degil, sen konfor istiyosun :D adamlar milyonerlere oyuncak yapmis sana bana degil. Alan adamda yilda 1000km yapmaz muhtemelen.
Vay arkadaş. Dua edelimde birisi çıkıp kafadan 2 tık daha düşeri var demedi. İçi güzel değilmiş miş. Adamlar totosunu yırtmış 999 kiloda tutmak için ama içini beğendiremediler. :)
aventador'dan sonra hiç bir lamboyu beğenemiyorum artık :D
yarısı arapların elindedir bi kaç seneye dergilere bile verirler test etmeleri için :D
Lamborghini'de yorumlar üzerine kendini kesen mühendisler olmuş size layik olamadik diye bir type-r değil :(
Kim ne derse desin tam bir Caddede gezen pist aracı olmuş ...Araba tümüyle karbon cok değişik
vayy anasını adamlar yapıyoo :D
Kapı menteşelerine gres süreriz bi şey olmaz ondan...
Muhtemelen reventon gibi olacak nasıl avendator reventonun kopyası muhtemelen buda gelecekte gallardonun yerine bu kasa gelicek tabi bu kadar basık olmaz içinide biraz daha yola göre modernize edicekler ki aslında böyle kalsa çok daha güzel çok piskopat duruyo super sport bir araçda asılnda çok fazla donanıma gerek yok :D helede bir hyper carda
bokunu çıkaracak kadar param olsa 2 tanesini alırdım birini müze'ye koyar diğerini turbolar Moskow unlim 500+'da alayına saplardım :D
sözün bittiği yer bence
2 küsür saniyeydi 0-100 ü
ama yorumlar da sözün bittiği yer gerçekten :)
fazla alçak tampon sürttü arabanın değeri düştü bence :p bu video yu izledikten sonra başka bi tane alırdım özel helikopterle getirtirdim evimin önüne