kalıplı ama bir o kadarda sexy hatunlar gibi ön farlar biraz büyük olsun iç mekan sıkıntı deil o kadar para verdikten sonra yeniden yaptırılır lamborghini countach tan sonra en sevdiğim araç oldu
Printable View
kalıplı ama bir o kadarda sexy hatunlar gibi ön farlar biraz büyük olsun iç mekan sıkıntı deil o kadar para verdikten sonra yeniden yaptırılır lamborghini countach tan sonra en sevdiğim araç oldu
bence yaptiklari segmente gore cok basarili hem hafif hem guclu bir superspor araba cok cok iyi
Uzay'a ne zaman gidiyoruz?
aga biride demiyorkıi 2.5 saniyede 0dan 100e çıkarken insan kalbinin duracak gibi olduğunu?
adamlar caddeye 1000 kg 0-100 2.5 saniye olan araba indirmişler. arabadan satın almaya kalksan 1 tane bile bulamazsın. daha reklamı yapılmadan 20side satılmış çoktan. para vermem buna diyo millet :D
haklısınız buna para veremezsiniz çünkü alacak satılık bir sesto yok.
Bence kötü olmamış ama reventon'un eline su dökemez.Performans ayrı bir konu zaten lamborghini ne zaman bir araba çıkarsa teknik verileri hep dudak uçuklatacak cinsten.Bu sefer bunu nasıl geliştirecekler diye beklerken adamlar her seferinde bizi şaşırtmayı başarıyor.Ama arabaya bu kadar para verebilecek olsam kesinlikle reventon'u tercih ederdim.Bence eleştirenlerin de eleştirme sebebi eğer benim gibi düşünüyorlarsa lamborghini'nin daha iyisini yaptığını ve yapabileceğini biliyor olmaları.Lamborghini'nin diğer araçlarıyla kıyaslarsak içi toplanmış üstelik daha bitmemiş gibi duruyor.Başta kötü olmamış dememin sebebi de dış görüntüsü.Her lamborghini gibi yırtıcı duruyor.
bizim basık araçlar konusundan etkilenmişler mühendisler eminim
Ama birazcik daha pay var ;) haftaya onden 2cm daha inicek
artık çoğu markanın 0-100 verileri 4 sn altına düştü bugattinin 0-100 2.5 sn olduğunda herkes olamaz fln dedi şimdi lambo bile indirmiş 2.5 sn ye :D çok karmaşık bi araç olmuş ne iyi ne kötü olmus :D
Ben arka görünüşünü beğendim ultra agresif farklı bir tasarım olmuş.
çok çok çok fazla olmuş.... diğer lambolar supersport olabilir yine yolda kullanırken azcık rahat edeyim denilebilir de bu araç performans ötesi bisey düsünülerek yapılmıs tam milyarder oyuncağı olmus. ne kliması ne torpidosu... 1000kg diyor 570hp diyor alıp moscow unlim saplamaklık diyor. valla olmuş
Aracın dışı falan güzel de içini bitirmeyi unutmuşlar sanki :D
Araç çalışır haldeyken egsoz seviyesinin bu kadar insan yüzüne ve boyuna yakın olması acaba sorun teşkil etmezmi dip gaz yapsa adam arkada Mangal gibi yanar :D alanlarında bu aracı performance için aldığınıda sanmıyorum çoğu hava atmak ve görsel için almıştır....
Richlist : World's richest people and their lifestyle bence burayı bi incele baya baya verirler gibi geliyor :)
adamlar yapmış arkadaş..
Lambonun başına Erol Büyükburç mu geçti?