neyi ağır olmuş anlamadım :) seri üretimde bir sürü araç var carbon ve alüminyum kullanan en başda vette var fiber sonra audi a8 alüminyum kaportası sonra yeni rangelerin kaportası alüminyum ford yeni expedition'larda aracı hafifletmek için aliminyum şasi kullanıyor,ford gt gene aliminyumdur, aston martin db9 ların belli bir kısmı fiber belli bir kısmı aliminyumdur acurada var ferraride var honda insinigt oda hybrid hondanın aracı kasası aliminyum v.b say say bitmez..
bende siz gözünüzde bukadar büyütmeyin bmw yi ...
mühendisse diğer markalardada var teknoloji ise diğer markalardada var arge ise diğer markalardada var tecrübe ise heleki hybrid tecrübesi diğer markaların emin olabilirsiniz ki bmw den daha üstündür bmw bu sene soktu hybridini japonlar 97 yılından beri hybridlerini seri üretim üretiyorlar.. ilk prius'un üretim tarihi 1997'dir ardından honda civix hybridi 2001 de piyasaya sürdü falan filan .. yani 18 yıldır hybrid piyasasında seri üretimdeler 18 yıllık tecrübeleri var bu alanda bu markaların..
diğer markaların tek hatası şu olabilir araçlarını gayet mütavazi tasarımlarla ürettiler.. bmw kadar yırtıcı çekici extreme bir tasarımla üretmediler.. eğer üretselerdi sanırım onların araçlarıda bu zamana kadar konuşulurdu.. onlar daha çok standart ürettikleri zaten mevcut olan araçların hybridlerini ürettiler..
yani honda s2000 nin zamanında hybridini üretse idi sanırım şu anki i8 deki etkiyi izlenimi o zamanlar yakalardı.. yada tam tersi bmw 3 yada 5 kasanın hybridini üretse şu anki i8 in etkisi olurmuydu olmazdı bence kesinlikle konuşulmazdı bile bukadar çok :)