Şekli tam bir uzay gemisi çok hoşuma gidiyor
Şekli tam bir uzay gemisi çok hoşuma gidiyor
Mayis ayinda cikacak olan 218i ler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Cabrio 218i 3 silindir 1.5motor 136hp liste fiyati 112bin lira
Bence piayasayi karistirir bu araba. Sifir bmw aliyosunuz hem cabrio hem sifir hem 112 lira ayrica rwd![]()
Uzun zamandır A3 Cabrio var piyasada zaten 1.4 150 hp stronic olarak onunda liste fiyatı 110 bin TL
Çokta şık arabadır.
218i cabrio yanlız değil yani..
liste fiyatı 125 bin gözüküyor 2 cabrionun. nasıl bir donanımla nasıl bir indirimle veriyorlar çözemedim 112lik cabrioyu
1881 - 193∞
a3 cabrio şuana kadar 2 tane gördüm Ankara'da, bence çok güzel olmuş bu kasası. 2 yi henüz görmedim ama rwd olması avantaj sağlar bence o sınıf cabrio alacak kitleyi düşününce
i8 hakkındada şunu diyim şu anda bir kaç tanesi benim bildiğim kiralama şirketlerinde belkide çoğudur çünkü mantıken o fiyatı kiralama şirketi çıkartır çok rahat.. hatta bir iki diziye kiraya verilenler varmış öyle duydum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Dün Floryada galerinin birinde gördüm 295,000 EUR ya satıyordu.
Açık söyleyeyim yakından bakınca bir Gallardo veya Ferrari California kadar ilgi çekici durmuyor. Sadece biraz uçuk bir dizaynı var ona da gözümüz alışır zamanla.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Liste fiyatında m4 ile çok az bir farkı vardı bir ara. 470 e 490 gibi birşeydi. Hatta şaşırdım, almanya da neredeyse 2 m4 kadar fiyatı var. Yani tabi çok ayrı araçlar birbirinden ama 20 lira fark için ben kesinlikle m4 almazdım. İ8 çok daha özel bir araba sonuçta.
Sonradan Borusan uyandı duruma herhalde ki şimdi makas epey fazla.
295 bin € derken ?
Resmi sitesinde liste fiyati 190 bin € falan 100 k€ luk opsiyon yoktur herhalde
M4 cabrio ile hemen hemen ayni fiyatlari
Cok satilmasinin ana nedeni fiyati tuketimi ve vergisi falan extra elektrik motor vergisi yoksa arac 1.5
Şuan o fiyata sahibinden sitesinde satışı yok.
BMW i Serisi 2.El Arabalar ve Sat
Gördüğüm araç bu:
2014 BMW i8 PURE IMPULSE eDRIVE
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bu 295 bin yazan biraz abarmış. hatta bunun en billurlu versiyonu içi acık renk üstüne mavi kemeri olan olması lazım
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)