Bu cupranın rakibi golf R değil mi niye gtı ile kıyaslıyorsunuz?
Printable View
Bu cupranın rakibi golf R değil mi niye gtı ile kıyaslıyorsunuz?
burda yerden yere vurulsada yurt dışında bence yine satacak ve tune edilecek rahat olmak lazım ayrıca cupra da olan yenilikler golf te de mevcut zaten aynı platformun araçları sadece cupra gti daha sert ayarlıdır onunda ilacı r
C180'e dönüp bakan, binip zevk alan varmı şu devirde hala..
Gözüme Hoş gelen her türlü aracı Severim, Bakarım,Sürerim Marka model yıl önemli değil, Marka tiryakiliği yapmam Küçük arabalardan Tut kamyonete kadar Her kategori ayrı ilgimi çeker.
Şuan ki sürdüğüm araçta açık Kanıtıdır aşağılanacak bi durum göremiyorum zevkim de
Sıradan bir aracın neresi havalıymış asıl sen orasını açıklasana çok merak ettim doğrusu. Sen golf gti a o parayı vermezsin ben de c180 e vermem kaldı ki, forumda golf gti ve c180 arasında seçim yapılması istense, kaç kişi c180 i seçer orası da tartışılır. İl konusuna gelince, sen olayı anlamamışsın 80 tane il var dediğine göre; istanbul başta olmak üzere, birkaç şehirde de mevcut olan araç tokluğu/bolluğu diğer şehirlerde yok umarım anlatabildim. Hava kavramı ..:soru::soru:
geçen sene mayıs ayında 0 km bir araç aldım 34,500 e aynı donanım aynı motor olan aracın şu anki satış fiyatı 52,000 varın siz hesap edin
ön tampondaki zımbırtı distronic mi ?
yalnız hiçbir çekiciliği olmayan hiçbirzaman efsane olmicak bir model. bir mk2 değil yada mk3.
içini retro yapıyosun aklınca kaç yıldır dışı uzay mekiği uyuşmuyo ki içiyle dışı..
Yalan dolan bir araç olmuş bence bu sefer.golf7 çok beğendiğim bir araç ama gti ruhu bence olmamış
Fiyat performans düşünürsek ne ala tamam gti çok çok gideri var HAKLISINIZ. Lakin Mercedes Adı Var, Konforu Var , KALİTESİ Var ,Tasarım Olarak Güzel 1.6 Motor 156 hp Neyime Yetmiyecek.
Herhangi bir Vw aracını Golf, Passat fark etmez motor fark etmez Merso ile Bi Caddeye Yan yana koyalım Hangi araca bakarlar Sizce ?
Örneklendirme Yaparsak İphone İle Samsung Karşılaştırmak gibi. Biri HIZLI diğeri KALİTELİ umarım derdimi anlamışsınızdır. Vesselam.
Bence c180amg dahil sakın vwcc ile yanyana koymayın :) biz 3 arkadaş koyduk hepimiz cc ye döndük
borusana gittim yeni cooper s için
44bin euro başlangıç fiyatı var aşağı yukarı aynı fiyatlarda satılıcak hatta pahalı olucak
yeni coopers i incelemek lazım ama genede bu kategoride golf gti bence iyi gibi gozukuyor
Adaptif hız sabitleyici
Sitedeki çoğu üyeye(hepsi değil coğu) 156 hp yetmeyecektir şahseh ben c180 e binip mercedesim var demem c63 olmadıktan sonra, C sınıfı çok kaliteli bi araç değil kötü demiyorum ama Mercedes e yakışmayan bi model. Hangisine bakarlara gelince bi c180 koyalım birde mk7 gti koyalım eminimki gti a bakan daha çok olur 18 inç jantları bile dikkat çeken noktalarından biri artık c ye dönüp bakılmıyor
Mercedes olacaksa dikeni olmamalı bu araç 120.000tl den başlıyor bu kadar para verip trim sesi dinlemeye kimse tahammül edemez diye düşünüyorum