Üzerindeki lastikler sayesinde. Yoksa trophy hala onun önünde bir araç. Zaten piste çıkarılan araç sınırlı üretim versiyonu(ymuş). Pilot sport cup2 ile onun yanında gariban sayılabilecek re050ea'yı kıyaslamamak gerekir.
Printable View
c180 le golf gti ı aynı yere koyduğunda c180 e bakan ya golf un gti olduğunu yada gti n özelliklerini bilmiyordur yada yaşlı kesimdir bence.
Golf GTI bence gayet tatminkar duruyo güzel olmuş, coil ve güzel bir jant ile çok güzel olabilir gözümde. Egsozları elden geçirmek gerek.
ekoseli koltuk ve o foşunduruk beetle direksiyonundan niye vazgeçmiyorlar anlamış değilim, facelift rocco da da aynı direksiyon var, bence gti olmayan golf çok daha güzel, bence polo ya benzemiş iyice, son detaylardan sonra, golf vag grubunun her zaman en iyi arabası ama, bu kadar da şansını zorlamaması lazım, hiç ilgi çekici gelmedi bana
o paralara mercedes alternatifi gösteren arkadaşlar bence çok haksız değiller, ama ikisininde yeri ayrı tabi, benim gibi fazla giderli olmasın, altyapısı gücünü tolere etsin diyen kişiler için merso ideal, benim bu rakamlara çıkar isem, tercihim e180 olacaktır. a ve cla ya bindim, mercedesten soğudum, e serisi tecrübe edip geri ısındım:), e segmenti arabaya binip tatminkar performans almak benim için çok daha mantıklı, ama zevkler ve renkler tabi, tartışılmaz, rocco kullanıcısı olarak, hiçbir zaman rocco R arabasını tercih etmem.
iyi bari o parayı verene kadar 5 tane vti alırım diyenler gelmemiş konuya :D
130 bintl ler şurda birkaç yıl önce e segment arabaya sahip olmak için yeterli bir bütçeydi. Ama artık paramızın bir değeri kalmadığından o paraya yeri geliyor bir kaç opsiyon eklenmiş a3 dizel anca alınıyor veya dolu bir passat alınıyor. Şimdilerde dolu bir c segment bir hb araç 75 bin civarlarında hatta bu araç golf ise 90ı deviren seviyedeyken tutupta gti 100 olamazdı ki zaten 2.0 olduğu için baz fiyat aynı bile olsa aradaki devasa vergi farkı (aradaki ötv farkı %45) bu fiyatıda bu seviyeye getiren ayrı bir faktör. Buda baz fiyatı misal 70 bin tl civarı olan golf gti için 1.6lt üstü olduğundan dolayı +20bin tl demek oluyor 1.6 lt herhangi bir rakibi karşısında.
He o paralara para octavia rs de leon cuprada alınır hatta model yılı düşüklere bakarsak neler neler çıkar ama gti kompakt sınıf için bir kült modeldir. Ayrı bir efsanedir. Nasıl fenerbahçeliler Hagi'nin efsane bir futbolcu olduğunu kabul ediyorsa diğer marka fanatikleride Golf gti'ın kompakt sınıf araçlar içerindeli yerinin ayrı olduğunu kabul etmeliler bence :)
Avek yetkili bayiye bu hafta 1 tane geliyormuş, fiyat 145.000 TL :) Muhtemelen listedeki o baz fiyatlıdan hiç getirmeyecekler yine
Yanlış anlama ama senin mesajın daha komik olmuş bence. :D Görsel olarak güzelleştirmek adına yapılabilir şeyler bunlar. Neresi mantıksız geldi sana ya da neden komik geldi? 134 bin tl verdiysem araç güzeldir mi demek bu? Vossen takarsın, coil takarsın biraz alçaltırsın filan gayette hoş ve güzel olur bence. :)
alan alır gene 140 a falan bakmaz.. çok ilginç bir ülkeyiz bu konuda ...
Geçen sene sıfır aldığımız amarok 2,5 ay önce yine sıfır passat ile değiştirildi amarok şehir içi çok büyük ve uzun olduğundan rahatsızlık verdi keyfe keder yani
Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG arka koltuk ısıtmasına kadar dolu araç
106 107,000 tl civarı bir rakama mal oldu
Şimdi kusura bakmayın ama sokarım Golfune GTI'ına o paralara derim yıllardır Volkswagen kullanıyoruz eşşeğinde bilimum yerlerine su kaçırmanın anlamı yok amaçları nedir nereye kadar yolacaklar insanları anlamıyorum.
edt otomobile hakaret etmiyorum söylediğim gibi uzun zamandır bu markanın araçlarını kullanıyoruz ailemizde ama artık yeter uçtular iyice tekrar tekrar okuyorum gerçekten yazık o paraya
Hastalik derecesinde sevdigim bi aracta olsa 84.000tl almanya fiyati olan araca bu kadar yuksek bi mebla odemek kendimi aptal ve kaziklanmis gibi hissettirir malesef ;) biraz abarti olmus fiyat..ama arac harika tabi orasi baska.
hala aynı şeylerden bahsediyorsunuz..
arkadaşlar aynı ötv' ye sahip hacim aralığındaki araçlar ile kıyaslama yapın..
140 küsür liralar az para değil; kabul ediyorum ama ötv den ötürü bu fiyat.
1,6 passat 106-107 bin tl;
2 litre pasat kaç para?
golf gti 140 lira;
golf r gelse olacak 200 bin lira.
s3 satılıyor 220 binlere.
a45 satılıyor 250 binlere.
Daha önceki mesajımda da yazdım;
ötv ve kdv hariç golf 1,6 dizel otomatik 52 bin TL
ötv ve kdv hariç golf 2,0 gti otomatik 58 bin TL
hesabınız siz yapın..
yorumlarınız yaparken vergi dilimini düşünerek yapın.
ayrıca şunu da söylüyorum; ülkemizde zaten ucuz araba yok..
1,6tdi olmuş 105bin. Hala GTI'a pahalı diyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60608103/detay
fena pahalı yaa
bunun 2008-2009 ları 40-50 bin tl değilmi .. 140 buna veremiyorsan git bir önceki kasa al gerekirse sandık sıfır motor getirt hatta uyuyorsa yeni nesil motordan getirt tutsun 10 bin tl tutsun 20 bin tl gene nerden baksan cebinde 60-70 bin tl paran kalır cebinde üstelik sıfır araca binersin..
valla fiyatlara sasırmamak elde degil ama esasında arabalar pahalı degil vergiler pahalı
firmalar napsın paranın yarısı devlete gidiyor bu nedir yahu, yani sadece bu aracta degil tüm araclarda bu soz konusu elalem porscheye %15-20 vergi oderken biz 2.0 a araca arac degeri kadar vergi oduyoruz
daha bir kac sene evvelinde 62bine leon cupra alınırmı degermi diye dusunen insanlar günden gune piyasanın katlanmasınla su an 130 140binleri konusur oldu, aynı kategori araclar için
%100ü asan bir farktan bahsediyoruz 2000cc artık mantık kullanan biri için bence hayal oldu
ha suda var olay parada degil hadi paran var bastın aldın 2 sene kullandın yaptın belki 30 biledin 40bin km
satarken bu sefer 75 80e satıcam derken karnın agrıcak ve finalde 50 lira zararla işi kapatacaksın
oteki adam 140a gidicek bir yeni bir daire alıcak 2 sene sonra 200bine satıcak
tabi karar kullanıcın, deger derse alabilir sonucta zevk meselesi
Konuda değişik yorumlar çıkıyor fakat başlıkta 130-145 bin liraya ne alayım dense tamam diyeceğim biri der GTI sen dersin C180 biri der 3.20.....
Konu Golf GTI konusu :D Alan alır almayan almaz , konuda bu paraya ne alırsın mı deniyor ?
Golf gti konusunda söz sahibi kişiler esasen 2000cc bir hothatch alabilecek kişiler olmalı değil mi ? Onlar yazar aynı CC de şunu alırım şu paraya diye.
Ferrari modeli çıktığında yorum yapılıyor mu o paraya fabrika kurar üzüm işler satarım diye ? yada 5 tane vti 3 tane type r bilmem ne alırım diyen ?