Cem arabanın koltukları Timberland gömlekten hallice kabul et ahahaha
Printable View
Cem arabanın koltukları Timberland gömlekten hallice kabul et ahahaha
Kel mi o arkadaşlar acaba :D
Megane RS Trophy Cuprayı geçicektir buna laf yok :) Teybi klimayı...vs sökücekler sanırım R26R'da ki gibi.Tamamen ülkemize gelmeyecek bir araç olucak haliyle...
Bu arada Cuprada Performans paketi aldığınız anda pistte kullanılan yarı slick lastiklerle geliyor.Yani sırf pist için takılmış lastikler değil normal satın almaya kalkarsanız zaten o lastiklerle geliyor
Önceden dergilerin arkasında şaşıbak denilen bir resim olurdu. Bir yere odaklanıp baktığınızda bişeyler görürdünüz. Bu arabanın koltuklarına 1 dakika bakmayı denesem şaşı kalırım kesin :)
Ayrıca liseli kızların eteğinin böyle desene sahip olmasının sebebi çok güzel bir desen olmasından değil hiç bir hattı belli etmemesindendir. O zamanlarda da sevmezdim. Çünkü bakınca hiçbir şey belli olmuyordu :D
hiç o yönden düşünmemiştim :D gayet mantıklıymıs
Renaultun trophye saatlerce muhendislik harcadigini dusunmuyorumdan sonrasi dehsete kapildim..Zaten araclar 5 10 dakikada karar verilip seri uretimle 1 gunde cikarilan demir yiginlari.
Jacky koltuğu beğenmeyenler Nappa deri koltuk ile alabilirler hastası çok benim telefon duvar kağıdımda bile jacky ekoseli deseni var :)
Zevktir renktir tartışılmaz ama Golf Gti deseni kimine göre yaşam biçimidir. Ayrıca okadar da kötülemenin manası yok kız eteği gibi bi örnek olmamış yani :D Gayette yakışıklı bi desen. Efsaneleşmiş bikere daha ne olsun :)
o döşemenin bir tarihi ve karakteri var sadece desen olarak düşünmemek lazım ;) ben de hastasıyım liseli kız eteğinin :)
Araca pahali demek cok dogru bir yaklasim degil bence cunku wolksawagen in diger araclarinin fiyatlari ***** ortada.Tasarim olarak ww in demode olmus tasarimindan ileriye gidememis bence.(Golf icin)Tabiki de tercih meselesi ama yeni gelicek turbo typer i almak bana bir cok acidan ustun geldi.
Volkswagen Golf GTI Wolfsburg Edition
Her yıl olduğu gibi bu sene de Wörthersee'ye iddialı hazırlanan Volkswagen şirket bünyesinde gençlerin geliştirdiği bir Golf GTI konseptiyle organizasyonu renklendirdi.
Her yıl olduğu gibi bu sene de Wörthersee'ye iddialı hazırlanan Volkswagen şirket bünyesinde gençlerin geliştirdiği bir Golf GTI konseptiyle organizasyonu renklendirdi.
Gövde üzerinde yer alan grafikler haricinde hafifletilmiş jantlar, küçük bir aerodinamik kit, güçlendirilmiş frenler ve farklı bir egzoz sistemiyle dikkat çeken aracın iç mekanında GTI armalı kaplamalar, klasik Volkswagen logolu direksiyon simidi, kırmızı renkli süslemeler ve orta konsolun üzerinde, havalandırma ızgaraları yerine yerleştirilmiş göstergeler bulunuyor.
2.170 Watt çıkış gücü sunan ses sisteminde 11 hoparlör ve subwoofer yer alan otomobilin donanımında PlayStation 4, iPhone bağlantı istasyonu ve 24 inç ekran yer almakta.
Kaputu altında yer alan 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip motoru da modifiye edilen araç 380 beygir güç üretebilir hale gelmiş.
http://www.hizliresimyukle.com/image...1e83de-2-t.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/image...1e83de-1-t.jpg
Direksiyonda ki renk hariç hoşuma gitti.
Florya Mez'de var şuanda bir tane Beyaz MK7 4 kapı 145.000tl :D Araba bence gayet güzelde o fiyatı düşündürücü.
Fb stadının altındaki Volkswagen'de vardı beyaz bi Gti baya bi incelemiştim ama şahsen ben hiç beğenmedim.
Sportiflikten çok uzak ve ciddi soğuk bi araba,gerçekten gerek içten gerek dıştan beğenilecek hiçbir tarafı yok bence.
Elimizde 4 kapı,cam tavan beyaz golf mk7 gti var. Listesi 138.914 TL. Tech üyelerine özel 126.000 TL hayırlı olsun. :) ÖzSa
125 olmaz mı? Teşekkürler Dr.Eqü VatsapTeam.