Renaultun trophye saatlerce muhendislik harcadigini dusunmuyorumdan sonrasi dehsete kapildim..Zaten araclar 5 10 dakikada karar verilip seri uretimle 1 gunde cikarilan demir yiginlari.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Jacky koltuğu beğenmeyenler Nappa deri koltuk ile alabilirler hastası çok benim telefon duvar kağıdımda bile jacky ekoseli deseni var![]()
Zevktir renktir tartışılmaz ama Golf Gti deseni kimine göre yaşam biçimidir. Ayrıca okadar da kötülemenin manası yok kız eteği gibi bi örnek olmamış yaniGayette yakışıklı bi desen. Efsaneleşmiş bikere daha ne olsun
![]()
o döşemenin bir tarihi ve karakteri var sadece desen olarak düşünmemek lazımben de hastasıyım liseli kız eteğinin
![]()
Araca pahali demek cok dogru bir yaklasim degil bence cunku wolksawagen in diger araclarinin fiyatlari ***** ortada.Tasarim olarak ww in demode olmus tasarimindan ileriye gidememis bence.(Golf icin)Tabiki de tercih meselesi ama yeni gelicek turbo typer i almak bana bir cok acidan ustun geldi.
Savaş MotorSports
Volkswagen Golf GTI Wolfsburg Edition
Her yıl olduğu gibi bu sene de Wörthersee'ye iddialı hazırlanan Volkswagen şirket bünyesinde gençlerin geliştirdiği bir Golf GTI konseptiyle organizasyonu renklendirdi.
Her yıl olduğu gibi bu sene de Wörthersee'ye iddialı hazırlanan Volkswagen şirket bünyesinde gençlerin geliştirdiği bir Golf GTI konseptiyle organizasyonu renklendirdi.
Gövde üzerinde yer alan grafikler haricinde hafifletilmiş jantlar, küçük bir aerodinamik kit, güçlendirilmiş frenler ve farklı bir egzoz sistemiyle dikkat çeken aracın iç mekanında GTI armalı kaplamalar, klasik Volkswagen logolu direksiyon simidi, kırmızı renkli süslemeler ve orta konsolun üzerinde, havalandırma ızgaraları yerine yerleştirilmiş göstergeler bulunuyor.
2.170 Watt çıkış gücü sunan ses sisteminde 11 hoparlör ve subwoofer yer alan otomobilin donanımında PlayStation 4, iPhone bağlantı istasyonu ve 24 inç ekran yer almakta.
Kaputu altında yer alan 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip motoru da modifiye edilen araç 380 beygir güç üretebilir hale gelmiş.
![]()
Direksiyonda ki renk hariç hoşuma gitti.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Florya Mez'de var şuanda bir tane Beyaz MK7 4 kapı 145.000tlAraba bence gayet güzelde o fiyatı düşündürücü.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fb stadının altındaki Volkswagen'de vardı beyaz bi Gti baya bi incelemiştim ama şahsen ben hiç beğenmedim.
Sportiflikten çok uzak ve ciddi soğuk bi araba,gerçekten gerek içten gerek dıştan beğenilecek hiçbir tarafı yok bence.
Elimizde 4 kapı,cam tavan beyaz golf mk7 gti var. Listesi 138.914 TL. Tech üyelerine özel 126.000 TL hayırlı olsun.ÖzSa
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)