User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
192 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Volkswagen Golf 7 GTI Türkiye'de Satışa Çıktı

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C180 Golf Gti karşılaştırması çok çok saçma olmuş c düşünen gti düşünmez gti düşünen c düşünmez zaten. Golf Gti bence olmuş fiyatıda yerinde vergilere göre. Ayrıca yeni Cler eskisine göre çok çok daha kaliteli olmuş kimse yabana atmasın. Şöyleki C180 Amg vergisiz 89 bin Tl E250 4Matic vergisiz 91bin Tl burdan hesap yapın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C180 ve kalite? Istersen bindiğinde plastiklerden gelen seslere bir daha bak ben pek mercedes diyemiyorum c180 için.
    Ben c180den bir gün olsun plastik sesi duymadım. Yeni A ve CLA modelleriyle karıştırıyorsunuz bence. Ya da arabaya temiz bakılmakla alakalı durum olabilir, bilmiyorum.

Lakin benim görüşüm de yeni kasalar ele alınacak olursa, C180 amg ezer bu aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugurkaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben c180den bir gün olsun plastik sesi duymadım. Yeni A ve CLA modelleriyle karıştırıyorsunuz bence. Ya da arabaya temiz bakılmakla alakalı durum olabilir, bilmiyorum.

Lakin benim görüşüm de yeni kasalar ele alınacak olursa, C180 amg ezer bu aracı.
    Sonun da ya kafa dengi birini buldum bende duymadım trim sesi yazın 1 hafta boyunca bindim ama sürmek nasip olmadı bide kazalıydı hani. Performans olarak çokta zayıf bir araç değil 156hp yeterli benim için.

Sitede herkes performans olarak bakıyor bende bunu anlıyamıyorum işte güvenlik,yol tutuşu,kalite,konfor hiç mi önemli değil sanki. Merso kendini ispatlamış bu konularda.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni c ler 124.000 tl çok iyi fıyat gerçektende cla la kapışıyorlar AMG paket hemde
    doğuştan araba manyağı

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C 180 ile Golf Gti ne alaka ya böle saçma bi karşılaştırma görmedim.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna 130k verceğime Merso 2013 C180 komp. Amg donanımlısı alırım hiç olmasa havam olur
    Ya güzel kardeşim Golf gti'a 130bin vericeğime c180 e veririm ne demek allah aşkına?
    2 arabanın ne alakası var? O zaman Megane Rs şuan 120 bin civarına geliyor,şimdi sen kesin 'Renoya o kadar paramı verilir yaaaaa' diyip 3.20d alırsın.
    Tepeden tırnağa saçma yazmışsın kardeşim kusura bakma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya güzel kardeşim Golf gti'a 130bin vericeğime c180 e veririm ne demek allah aşkına?
    2 arabanın ne alakası var? O zaman Megane Rs şuan 120 bin civarına geliyor,şimdi sen kesin 'Renoya o kadar paramı verilir yaaaaa' diyip 3.20d alırsın.
    Tepeden tırnağa saçma yazmışsın kardeşim kusura bakma.
    Zevk , renk önerimi belirttim millet öcü gibi atladı sizene. Vesselam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevk , renk önerimi belirttim millet öcü gibi atladı sizene. Vesselam.
    Le aleyküm selam.

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C180 kadar sacma bir araba daha görmedim

Sıfır aldım 2 ay kadar tahammul edebildim

Konforlu mu degil gayet sert bir arac
    Gidiyor mu? Hayır
    Dikkat çekici mi? İstanbul için şirket aracından hallice
    Yakıyor mu ? Evet gayet sağlam yakıyor
    Geriye ne kaldı?
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C180 kadar sacma bir araba daha görmedim

Sıfır aldım 2 ay kadar tahammul edebildim

Konforlu mu degil gayet sert bir arac
    Gidiyor mu? Hayır
    Dikkat çekici mi? İstanbul için şirket aracından hallice
    Yakıyor mu ? Evet gayet sağlam yakıyor
    Geriye ne kaldı?
    kardeşim ben Ford Rangerden inip bindiğim için gayet konforluydu.
    Giderli Demedim 156hp benim için yeterli dedim.
    Yine Görüntüsü bana hoş.
    Yakıtı Türkiye şartları normal abartılı değil her araç gaza yüklenince yakıyor.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Körü körüne marka fanatikliği yapmak çok saçma. C180'nin üretim amacı dar-orta gelirli müşteri kitlesine, Mercedes kalitesini sunmak. Bu sebeple de motor hacmi küçük, malzeme kalitesinin de düşük tutulması lazım ki, fiyat makul seviyede kalsın. Tamam çok kötü bir otomobil değil C serisi, ama çok şaaşalı bir araba hiç değil.

Bu aracın Golf Gti ile kıyaslanması da çok mantıksız. Adı üstünde Gti. Gündelik kullanıma da uygun, çok sert olmayacak şekilde tasarlanan bir araç bu. Gti Konfor konusunda C serisinden geride kalacak bir araç değil, ama ondan hızlı. Daha iyi bir yol tutuşu var, buda onu bence güvenlik konusuda biraz daha üstün kılar. Aktif güvenlikten önce pasif güvenlik gelir benim için. Aracın boyutlarına, ağırlığına vs. bakarak güvenli demek, Smart ve Mini çöp kutusu demektir ve alakasızdır.

Bir arkadaşımın dediği gibi Mercedes artık E serisinden başlıyor maalesef. Tabi ki c63 versiyonu güzel, amacına uygun. Ama w124 w140 vs güzellikleri de geride kaldı.

Her neyse zaten konu karşılaştırmalar konusu da değil. Gti bence başarılı olmuş. Gt86-MegRs fiyat konusun da rakip araçlar. Ancak VAG grubu bir araç olduğundan daha çok talep görebilir.

Yanlışım varsa affola, uzun oldu kusuruma bakmayın.
    Real Cars, Real Roads.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Körü körüne marka fanatikliği yapmak çok saçma. C180'nin üretim amacı dar-orta gelirli müşteri kitlesine, Mercedes kalitesini sunmak. Bu sebeple de motor hacmi küçük, malzeme kalitesinin de düşük tutulması lazım ki, fiyat makul seviyede kalsın. Tamam çok kötü bir otomobil değil C serisi, ama çok şaaşalı bir araba hiç değil.

Bu aracın Golf Gti ile kıyaslanması da çok mantıksız. Adı üstünde Gti. Gündelik kullanıma da uygun, çok sert olmayacak şekilde tasarlanan bir araç bu. Gti Konfor konusunda C serisinden geride kalacak bir araç değil, ama ondan hızlı. Daha iyi bir yol tutuşu var, buda onu bence güvenlik konusuda biraz daha üstün kılar. Aktif güvenlikten önce pasif güvenlik gelir benim için. Aracın boyutlarına, ağırlığına vs. bakarak güvenli demek, Smart ve Mini çöp kutusu demektir ve alakasızdır.

Bir arkadaşımın dediği gibi Mercedes artık E serisinden başlıyor maalesef. Tabi ki c63 versiyonu güzel, amacına uygun. Ama w124 w140 vs güzellikleri de geride kaldı.

Her neyse zaten konu karşılaştırmalar konusu da değil. Gti bence başarılı olmuş. Gt86-MegRs fiyat konusun da rakip araçlar. Ancak VAG grubu bir araç olduğundan daha çok talep görebilir.

Son günlerde hiç bir post'a bu kadar katılmamıştım.

Merco AMG harici E serisinden başlıyor bu çok ama çok doğru.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son günlerde hiç bir post'a bu kadar katılmamıştım.

Merco AMG harici E serisinden başlıyor bu çok ama çok doğru.
    Teşekkür ederim, sağolun. Biraz sert bir söylem ama maalesef kar ve ticari kaygılar sebebi ile çoğu firma kalite düşüşü yolunu tercih etti.
    Real Cars, Real Roads.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e taam işte distronic
    distance koruyarak sabit gitme türkçe meaalini bilemedim..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yorumunuza bende katılıyorum teşekkürler.
    c180 dediğiniz gibi çok kötü de değil çok iyi de değil.
    Lakin öğrenci olunca hayallerimde kısılı oluyor c180 Benim gözümde ileride alabileçeğim en iyi araç şuan için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara Doguşta var bir adet beyaz 134bin TL vitrinde duruyor.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

kutaskullar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok haklısın abi maalesef ki bizim vatandaşımızda "Ooo bu paraya hatchback mı olur Mercedes var 130bin liraya" anlayışı olduğu için söylecek söz kalmıyo ki performans öncelikli bi kullanıcıyı c180 kesmeyeceği için ve türkiyede c300 falan olmadığı için c63 tek seçenek onunda fiyatı yanlış hatırlamıyosam 550.000Tl civarındaydı...

kardeşim ben Ford Rangerden inip bindiğim için gayet konforluydu.
    Giderli Demedim 156hp benim için yeterli dedim.
    Yine Görüntüsü bana hoş.
    Yakıtı Türkiye şartları normal abartılı değil her araç gaza yüklenince yakıyor.
    Merdes fabrika verileri C180
    şehir içi 7.4
    şehır dışı 5.0
    genel 6.2
    Kullanıcıların söyledikleri en az 6.5 gördükleri

Volkswagen fabrika verileri 2.0 Gtı
    şehir içi 8.1
    şehir dışı 5.3
    genel 6.4
    Kullanıcı yorumu yok

Sonuç olarak Türkiye'de benzinin 5 TL olduğunu varsayarsak bu araba GTI kadar yakıp onun yarısı kadar gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Allah millet açığımı arıyo . Tamam kardeşim sen paran olunca Gtı al ben de param olunca c180 alim .olduu.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berber muhabbetine dönmüş iyice.
    130 bin TL'ye mercedes alırım falan.
    E aal. Sana alma diyen mi var?

GTI performansı sunacak Mercedes 260 bin TL'den başlıyor. Bunu bilerek al, canımızı ye.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)