Dostum sen hangi tarihte aldın? Hayırlı olsun bu arada.
Eğer özel değilse ne kadara aldığını yazarmısın? Pm ile de yazabilirsin.
Printable View
Yurt dısı fıyatıyla gıdersenız yanılırsınız.
Sonucta TC dıstrıbutoru fabrıkadan daha dusuk alıcak aracları. Yanı avrupadakı dealer fıyatları karlı satıs fıyatları.
çok şık görünüyor gerçekten.fiyatı abartı olmaz ise rağbet görür.koltuklar 10 numara..
Makine canlı fakat türkiye pazarı sıkıntılı denmişti kursta
Renault Sport bir araca o direksiyon olmamış bana göre.
Geri kalanına sözüm yok harika görünüyor kullanma fırsatımız olur inşallah :)
Bugün gazetelerden birinin otomobil sayfasında, ClioRs'e 44bin euro, MeganeRs'e 45bin euro fiyat bilgisi vermişler. Cidden doğru mu bu fiyatlandırma? 1000 euro fark mı olur iki araç arasında.
Yeni Clio RS 133.000 tl bilgiğim kadarıyla.Yanılıyoda olabilirim ama
Çok çok iyi olan trophy ufak modifikasyonlarla daha da iyi olmuş, pist süresini merakla bekliyorum :)
akrapoviçten sonra öhlins videosu da çıkmış.
renault kaldırmış geliyor..
bu da ilk çıkan akrapoviç videosu. konuda yokmuş..
şimdiki trophy ile sadece pilot cup lastik takıp 7.58-7.59 dönen var kiralık ring araçlarıyla.yeni cup2 lastik,öhlins coil,akrapovic,+10hp vs ekstralarla 7.45-7.50 arası banko çıkıcak diyorum :)
Videolar icin link alabilir miyiz?
#UNDER8 Renault Sport with Öhlins;
#UNDER8 Renault Sport with Öhlins - YouTube
#UNDER8 Renault Sport with Akrapovic;
#UNDER8 Renault Sport with Akrapovic - YouTube
nurburgring meggyde yine anlaşılan :)
Offf geçen yıl 88'e satılık bitane Sarı Meg 3 RS vardı Sahibinden'de almayarak ağır hata ettik...
Onu 85'e bırakmıslardı bana. Thropy ıdı. 81 teklıf ettım,omadı. Sonra 76 ya sattılar!
Kaza boya yoktu ama tanıtım aracıydı. Km sı dusukdu. Ankaraya satıldı,sonra kaza yapmıs sanırım.
Ilk cıktıgında kuyrugu dık tutuyorlar,burnundan kıl aldırmıyorlar,potansıyel alıcılar gelıyor ama fıyatta ınatcılar. Sonra arayan soran olmayınca,olması gereken fıyatlara gıdıyor...
Ankarada geçtigimiz aylarda sarı rs eskişehir yolunda kaza yaptı. Ön taraftan darbe aldı büyük şekilde.
Önden ve sol arkadan darbeliydi,ondan oncede sol kapısından ufak bir kazası vardı onu düzeltmişlerdi ama sonrasında pert oldu malesef,nisan sonuda ihaleye cıktı ve satıldı pert hali.. ama airbagleri falan acık değildi bildiğim kadarıyla.
O araç zaten bedavaya satılmıştı 1.6tdi parasına gitti trophy.test aracıydı ama 100ün üzerinde ederdi yinede temizdi o zaman.zaten çok kelepire veriyolardı herkes bi sıkıntısı var sanıyodu o yüzden gitmedi heralde sonra ölücülere kaldı.şuan bitek izmirdeki eski test aracı kaldı satılıkta.oda temizdi baya en son başına bişey gelmediyse
Pert olanin adam olmasi cok zor diye duymustum ciddi bi yerden ama alan kisinin de illa bi bildigi vardir sanirim...
İzmir dekinin vukuatı yok galiba.Arada yarış pistine safety car olarak geliyor.
2 haftadır da Atatürk lisesinin otoparkında görüyorum
Malesef boyle. Ben eylul ayinda alabilseydim,tertemiz kalirdi,max 4-5 bin km yol yapardi.
Adam arayan cok oldugu icin satmadi,sanildi satilicak ama millet bakiciydi,cok azi aliciydi...
81'i e verme,76 ya sat.
Yigit hatrliyormusun,projeyide cizmistik.
Kavacıkta araba pazarı gibi olan yerdeki sarı Rsden bahsediyosanız bende o arabaya bakmaya gittim,çalışan arkadaşlar hatasız boyasız demişti ve özellikle sormuştum test aracımı diye olmadığını söylemişlerdi.
Baya titizlerdi kaputu ısrar üzerine açtırdım,arabanın içine oturduğumda hemen yanıma oturdular ki ben orda çok arabaya baktım hiç böyle yapmadılar :)
Şimdi bu sene 275 hp olarak çıkar seneye 290 hp bi araba kırar ondan sonra 285 hp olarak çıkar öyle gider seneler boyu. Ama düşündüğün zaman mantığı yok önden çeker 300 hp araba ile piste çıkmanın. bi de dünyanın parası. GT86 al yap daha mantıklı ama o da dünya para.
ankarada pert olan ugurcanın arabasydı ankaradan yine.
Suan filo indirimiyle makyajli RS i 125'e alabiliyorum...
Bakalim 275 nasil olucak?
Bos dolu degıl yahu,gelen araclar ıste.
Fılosuzda 130 falandır.
Benım gozum 275 lıkde.öbırde soyle bırsey var,265 lık trophy lerde varmıs ama akrap ve ohlıns yok.
BugunGolf Gtı pazarlıgı yaptım. Aktıf sase kontrol-amortısor ayarı-keyless ve 18 jant koydum,bana olan ındırımle 135tl cıktı.
Sonra Golf R a gectım,standart pakete hıc bır sey koymadım,bana tanınan ındırımle 155 tl cıktı.
Sımdı;Throphy mı-Gtı mı yoksa GR mı? Sanırım throphy ıle GR kapısırlar?
Kalıte yanı araba anlamında genel olarak tabıkıde golf r daha ıyıdır ama surus zevkı ve ruh konusunda megane .. yenı golf r ın yol tutusuda cok cok ıyımıs ayrı konu..