Zeki yanlis hatirliomusum ozur dilerim kardesim
Printable View
Zeki yanlis hatirliomusum ozur dilerim kardesim
Candan haklısın araç kötülemek hiç hoş birşey değil heleki senle aynı anda aracımı satılığa çıkartayım biri beni arasın diyeyimki Candan arabayı kırdı düzgünde yaptırmadı motoruna güvenmem diyeyim bu da sana söylensin bakalım ne hissedersin..Hemde eksik bilgi ne değişti ne yapıldı bilmeden.Konu nereden nereye geldi inanılır gibi değil.Sen yinede dikkat et doğru söylersin bir yerde ters düşersen ettiği yardımı yüzüne vurur sanki taş atmış kolu yorulmuş gibi sende üzülürsün.Baksana bana kaç sene kaç km bindiğimi yalan söylüyormuşum gibi yazabilecek kadar değişik şaka gibi :)
Problem olsaydi o araba satilir miydi sence. Adamlar ustalarina gosterdi de aldi. Haa motor kirmak ayip degil ama inatla yapma denildigi halde yazilim yapan adama ac abi demek bilgiyi sinamaktir. Zeki sana acalim dediginde yapma etme dedim mi demedim mi. Araban avans vuruyordu bunlari ben duzelttirmedim mi. Deki yok sen dokunmadin
Abi özür dilemek erdemdir ama hayatta en nefret ettiğim şeyleri üst üste kombine şekilde yerleştirdin hemde haksız yere teşekkür ederim ama samimiyetine inanasım kalmadı.Hem hakaret yedik üstüne gereksiz bi konuda yalancı çıkartmaya çalıştın beni ki hiç ihtiyacımız yok bizim böyle şeylere en nefret ettiğim şey yalandır 40.000km binmeyi neden yalan söyleyeyim bi düşün Allah aşkına ne ihtiyacım var böyle basitliklere hiç mi tanımadın bizi :) sağlık olsun konuyu çok kötü çorba ettik herkesten ben özür dilerim nereden nereye geldi..
Zekı Alper ve dıger ısmını yazamadıgım arkadaslar.
Hakir gordugumuz kısır tartısılan konulara donmesın dıyorum ama resmen oldu konu.
Yahu bu kadar detay ve bılgınız var,bana duzgun bır sey bulalım,bılgımızı en azından bır amac ıcın kullanmıs oluruz.Ayrıca; Boşa akıtmamıs oluruz ve konuyu okuyan onlarca kısıyede malzeme vermeyın.
konu kilit dağılınız .