Golf 7 R Nordschleife 01.05.14 Lap 03 [BtG] w/ 991 Carrera "Gulf" - YouTube
TheMaody66 kullanıcı adından tüm videolarını seyrede bilirsin.
Golf 7 R Nordschleife 01.05.14 Lap 03 [BtG] w/ 991 Carrera "Gulf" - YouTube
TheMaody66 kullanıcı adından tüm videolarını seyrede bilirsin.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Michelin videosu düşmüş youtube a
https://www.youtube.com/watch?v=q7pe...ature=youtu.be
Bugun tekrar RS275 ıcın gıttım,hala cıt yok. 1 hafta oldu teslımat tarıhı yok. Bende Maıs mudure maıl attırdım.
Arac sahane oldu be! Ohlins-Akrapovıc ve basarılı semı-slıck cup2....
Fıyat 150-160 cıvarı lıste olursa guzel olur. 140'a alınır.
Normal RS 130'a bıtıyor,belkı son sanıye 2-3 de ıner. Ancak opsıyon koyacagız,onda bıle belırsızlık var...
Renonun elınde boyle bır cevher var ve degerını bılmıyorlar! RS ı hakketmıyor Mais!
Malesef durum bu.
Kımsenın bılgısı yok! Araclar gelelı 20 gun oldu.
Hayırlısı bakalım,RS275 ıyı fıyat olursa almak ısterım...
Bundan %20 vat dusucek,ayrıca renonun kaca alıcagı onemlı. Reno-maıs ın alıs fıyatı cok daha adagıdadır. Ozaman normal RS 122tl nasıl olurdu?
Fiyatlar çok uygun belliki opsiyonda olmadığına göre boş aracın başlangıç fiyatı.trophy'nin fiyatı artmış baya,ben navigasyon hariç bütün opsiyonları aldım 38620€ idi şimdi daha boşu 40000€ olmuş.Mais uygun fiyata alıp getirmezse 60000€'nun altına gelmez anahtar teslimi.
Bide 130bin tl lik normal rs'de cup şasi,recaro,rs monitör vs yoksa alınmaz o opsiyonlarda ucuz değil buna bide renk,park sensörleri,katlanır ayna,bi-xenon,keyless go fln eklendimi fiyat nolur acaba![]()
INFINITE PERFORMANCE
Yazık ediyor Reno-Mais şu araca.Almanyada arka arkaya kaç tane görürken burda neredeyse hiç yok.hep satış politikaları yüzünden.aman en çok satılan aracı getirelim en çok biz satalım o sınıfta mantığı ama ondan sonrada neden Renault marka olamıyor Tr. de belli.yazık ediyorlar şu safkan sporcuya.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
çok iyi ya arabanın değeri 58.000
Devlete verrrgi olarak 74.837 lira veriyosun
Kendine almadığın arabayı devlete ver
Nefiss Nefiss![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
7'54"36 bugün açıklanan tur rekoru..
http://media.renault.com/global/en-g...ia.renault.com
cup 2 lastik var ztn uçmuş
birde bu araç standart 275 hp mi sizce bana pek öyle gelmedi ama
Team PAŞAOĞLU
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Seat türkiye sosyal medyada leon cupranın tur zamanını fazla ön plana çıkardı(çıkarıyor) ki bunu aracı satışa çıkarmadan yapıyor...R.S. Trophy nin tur zamanının medyaya yansımasını merak ediyorum...civic type r nin de dişini bilediğini unutmamak lazım...
Herkes kazık yiyebilir,mesele ders almak...
Adamlar rekoru geri alacağız dediler ve aldılar. Bu saatten sonra umarım şu RS'lere biraz saygı duyulur.
Son düzlükte arabanın ciğeri tükendi 250 gibi bitti. Biraz daha güçlü yapsalarmış süre az birşey daha inebilirmiş.
Bu arada videonun sonunda çok isteksiz sevinmeleri dikkatimden kaçmadı![]()
En hızlı önden çeker diye yeni Leon Cupra 280 alanlar daha arabalarını teslim almadan bu unvanlarını kaybettiler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)