domuza benziyor önü,kötü
domuza benziyor önü,kötü
3 hafta önce babama aldık TOURNEO COURIER 1.5 L TDCi 75 PS DELUXE modelini, baya beğendik. Ticari hissi yok, dizel sesini baya kesmişler. Boyutları bence çok yerinde olmuş ki istanbul da yaşayan biri olarak ne çok büyük ne çok küçük. Yeni olmasına karşın yakıtı da gayet iyi. Şiddetle tavsiye ederim. Bir de piyasaya yeni girdiğinden rakamlar muadillerine göre çok iyi. Dacia lodgy den bile 50.000 TL istenen bu piyasa da....
"07 Honda Jazz Elite Cvt 61.000 Km
"98 Honda Civic VTİ 134.000 Km VRVTİ
konuyu takipteyim...connect vardı 110 luk çok yakıyor yahu birde 5. vites 130 lara felan gelince araba çatlıcak 6 yı istiyor...bizde sattık fiorino aldık 90lık 30.000 tl'ye..şimdi Courier'ların fiyatlarını görünce makul geldi..fiorinonun sıfırı 55.000 tl'idi en son,o fiyatı fiat'a vereceğime ford daha mantıklı....ama tabi daha yeni araba artıları eksilerini öğrenmek lazım...
SDR GARAJ
[QUOTE=serdar_07;7527836]fiorinonun sıfırı 55.000 tlQUOTE]
Bunlar panaroma olan modeller. 1.köprüden geçiyor ve otomobil olarak geçiyor.
( En azından Doblo Panaroma olan modelleri böyleydi)
Görseline tasarımına söylenecek bir şey yok ama motor seçeneklerini güçsüz buldum .
Eğer kamyonet sınıfındaysa ülkemiz için 1.9 altı tüm motorlar aynı yaşa aynı vergiyi ödemek zorunda.Yakıt odaklı bir değişim gibi gözüküyor.
evet yakıt odaklı bi değişim olduğu kesin... biz yeni aldık 1.6 titanium 95 ps... güç olarak 1.8 connect gibi araçlara göre, pek tatmin edici değil ama yeni olmasına rağmen yakıt konusunda oldukça tatmin edici...yol tutuş olarak gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar... zaten ESP nin standart olması çok iyi olmuş..
SDR GARAJ
Ford oturup da baştan yeni bir araç tasarlasa motor da tasarlardı, güncellerdi belki eski 1.8 lynx motoru. Ama geçti o zamanlar. Artık kimse oturup da şasiyi motoru baştan tasarlamıyor. Platform fiesta'dan, motor focus-fiesta(PSA grubundan). Yoksa bu fiyata satamazdı zaten.
Yine iyi yaptı. Gidip Renault'dan veya Fiat'tan hazır araç da alabilirdi...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Babamlarda 1,5 tdci aldılar dolusundan performansı biraz vasat kalıyor ama araç geri kalanında çok iyi beklentileri oldukça karşılıyor. Özellikle yakıtı çok iyi. Gün içinde yük taşınıp sürekli şehir içi olmasına rağmen 5 litre civarlarında geziyor ortalama tüketim. Bizdekinin rengide fordun racing blue renginden. Yolda baya dikkat çekiyor.
Daha test aşamasında bile yolda görmüştüm şu an hala bakıyorum yolda bu ne yahu diye
Tasarım olarak sınıfı var mı yokmu bilmiyorum ama sınıfında ticari araçlar içerisinde daha başarısızı olamayabilir ne amacı var onuda bilemedim fiorino mudur doblo mudur neyse artık..
Ama takip ediyorum ford ticari grubu sınıflarında dış tasarım olarak açık ara en başarısız ön yasarım arka tasarım hepsi birbirinden facia
sağlamdır motoru iyidir onu bilemem girmiyorum o topa ama ben şirketimin kapısından sokmazdım hiç birini..
Titanium Plus otomobil ruhsatlısına ne kadar fiyat çekiyorlar acaba?
SKODA SIMPLY CLEVER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)