nisan ayinda satisa sunulucak diye biliyordum fakat hala sitede gozukmuyor bilgisi olan varmi ?
nisan ayinda satisa sunulucak diye biliyordum fakat hala sitede gozukmuyor bilgisi olan varmi ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
araçlar Türkiye'ye girmiş, mazda forumlarında resimlerin gördüm. Fethiye'de bayiler test etmiş galiba. Bu aralar bayilere gelmeye başlar muhtemelen. Fiyatlarında eli kulağındadır.
motor seçeneklerini bilmiyorum. mazdaclubtr sitesinde mx5 konusunvar oraya resim atmışlar fethiyede bayiler test etti diye.
geçtiğimiz mazdaya mail atmıştım. 1.5 motor olacak nisan sonunda gelecek diye cevap yazmışlardı. 2.0 motordan hiç bahsetmemişlerdi ama belli de olmaz tabii.
şimdi bayiyi aradım, bilgi doğruymuş bayiler test etmiş, şimdi gazeteciler test ediyormuş araçları. P.tesi basın lansmanı olacakmış fiyatlarda o zaman açıklanır heralde. Ay sonu veya ay başı araçlar satışa çıkacakmış.
2.0 sadece manuel gelecekmiş.
Fiyat konusunda tahmin 1.5 motor için 90-120 arası olur dedi ama sadece tahmin diyede ekledi. 2.0 fiyatı 150 falan olur heralde bu durumda.
2.0 fiyatı 110-120 falan olsa tadından yenmez efsane olur.Sıfır alamam ama 1 sene falan bekleyip 2. el hiç düşünmeden alırım.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
1.5 için 100 liralara kadar hazırızHemen hemen herkez çok sevdi de acaba eski kasa gibi yine piyasada sayılı mı kalıcak ?? ***** roadster tr şartlarında pek ilgi görmüyor, kalabalık aile yapısından dolayı
Başlangıç fiyatı 102000.
Orta donanım 112250.
Full olan 119000.
2.0 ise sadece full getirilmiş ve 150000 demişler.
90000'e gözümü karartacaktım.
Bana göre pahalı ancak genel otomobil fiyatları düşünüldüğünde çok da acımasız olmamak gerekir.
Vay be... fiyatlart nasıl uçtu son yıllarda...
69a rx8 77bine mx5 satılıyordu hemde 2.0
Elhamdülillah... Rabbim bu zamanları aratmasın...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
1.5 arabaya istenen paralara bak hele![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
124 spider 90-95 arası gelirse mx5 den fazla satar valla. Dizayn şekil şemal ve turbo motoru hertürlü avantaj
Elleme Sekelesin...
Gözler fiat'ta 90 bin civarı fiyatla gelirse(ki sanmıyorum) ciddi ciddi düşünürüm. Turbo 1,4 motor iyi olabilir aslında yazılımla fiat 124 spider için. Bana daha yakışıklı geldi fiat'ın önden görünüşü.
fiyat bence de çok fazla. MX5 tek araba olarakta alınmaz. Hani brz falan belki idare edilebilir ama mx5 ile çok zor. 1.5 tatmin ederse belki kabullenilebilir ama 2.0 çok pahalı ikinci araba olarak almak için. Hani alayım 1-2 sene binip hevesimi alıp satayım desen 2.0 olan efsane zarar yazar sanırım.
1.5 boş alıp ikinci araba olarak binilebilir belki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)