dogru söylediler amerika pazarinda ki halini bilmiyorum ama burdakiler de 2.0 da sadece kilit ve bilstein suspansion var
dogru söylediler amerika pazarinda ki halini bilmiyorum ama burdakiler de 2.0 da sadece kilit ve bilstein suspansion var
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Kilit ve suspansiyon ust donanimda var galiba videolardan birinde oyle diyor
Şu arabaya neden duratec 2.3 MZR destroke yapıp koymazlar anlamam 1.6 duratec turbo ile çok rahat 250hp civarinda bir araç çıkarabilirlerdi diye düşünüyorum üstün körü..
Genel olarak RT versiyonu çok güzel..gelir mi bilinmez.
Valla tipi falan diyen cok oldu da, araba muazzam.
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Araba çok güzel sadece arkası biraz eğri büğrü geldi bana ısınamadım
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Neredeyse tüm tanıtım videolarını izledim içim kıpır kıpır oldu.
Adamlar yardıra yardıra test ediyorlar 9lt geçen olmamış. Carviser 7.2 lt de kalmış ki oda gazlayarak test ettik dedi.
Oturma pozisyonunu beğenmemişler yüksek diye ve direksiyon derinlik ayarı yokmuş. Test etmedim ama bence bu tip araçlar için en büyük 2 eksik.
CRX'im varken sparcolarla birlikte koltuk 3-4 cm daha aşağı inmişti. üzerine birde omp offsetli direksiyon takınca tam bir gokart arabası hissi veriyordu inanılmaz keyif alıyorum kullanırken. Direksiyon kucakta, ayaklar neredeyse paralel, toto tabanda.
Sattıktan sonra her araçta öyle oturma pozisyonu aradım ama maalesef yok. MX5 ve GT86 benzer yapıda ama MX5 de de bu sıkıntı mevcut.
Neyse günün birinde alırız inş.
Recaro lu hali çok ii.
lansman resımlerınde neden hıc ustu kapalı bı resmı yok? böyle mi bincekler bu araca![]()
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
sizce hangi renk alinmali?
Ben siyahi cok begendim.Alma asamasina gelirsem büyük ihtimalle siyah alirim
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Böyle yardımcı olayım.
http://www.mazdaspeedy.com/2012/10/l...k-nc-seat.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)