iyiymiş ya fiyat
yok huzursuzlanma şundan dolayı dedim diolar diye..
sitede 32 bin tane konu var bununla ilgli vede zaten onur (onurS) defalarca açıklama yaptı..
o yüzden hala aynı şeyle karşılaşmak şaşırtıyor insanı..
mesajı anca gördümde ondan yazdım
çevre düşmanı konusu nedir cidden ? çok takıldım ben bu ifadeye bu araba için ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bende şmdik gittim almak içinhiç kimsede ellerinde yokmuş...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ok sorun yokcevre dusmanı ile ilgili olarak discoveryde belgesel vardı evo9 falanda vardı hatta sıra rx8e gelince böle bi ifade kullandı vankelleri dger markaların tercıh etmemesinin en buyuk sebebi dedi havayı kirletiomus oyuzden cevre dusmanı gibi bisiden bahsediodu ama cok uzun zman once izledim bide disarda denk gelmistim programa ayaküstü kısa süre izleyebilmistim konusu acılmısken bunula ilgili bilgisi olan varmı die soriim dedim.
ayrıca ötv indiriminden önce arkadaşa 64bin tl fiyat çekmişler![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ustası olmadıı sürece bi cacık olmaz.zaten güzeldi daha güzel yapmışlar.böyle güzel olduğu sürecede forumlarda tartışılacak![]()
Ankaradaki tek 14. yıl özel yapım 09 mazda rx-8 zaten bildiğim kadarı ile türkiyede 4-5 tane var. Birisinide arkadaşım aldı ögle çok inceleme deneme fırsatım olmadı ama etkileyici bi araç.
Almayı düşündüğüm araçlardan biri.fakat biraz daha 2009 una gözümüzün alışması lazım sanırım.
40.yıl versiyonu autoshow'da görmüştüm paspasta 40.yıl yazıyor yani acaip makyaj var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)