önden duruş fotodaki daha güzel ama performans verileri muazzam duruyor. arkadan itiş olması özellikle tam ağız sulandıran cinsten.
önden duruş fotodaki daha güzel ama performans verileri muazzam duruyor. arkadan itiş olması özellikle tam ağız sulandıran cinsten.
vagonuda geliyomuşherşey cok güzel olacak
3 yaşına geldiğinde 90-100.000 civarına alınır.Alfa hastalığı yoksa bu markayı sıfır km almak mantıksız zaten.
İtalyanlar konuşturmuş resmen kalemlerini.
ben çok beğendim kızılay yardımı c ve 3 serisinden sıkılanların tercih edebileceği bir araç çıkmış ortaya.
alfa atakta
ilk başlangıcı 4C ile yapmışlardı.
türkiyede alfaromeo için söylenenlere kulak asmamak lazım artık
klasiktir alfanın parçası pahalıdır ve çok yakar
sorarsın: hiç alfaya bindinmi? yooo der!
ağırlığı 880kg olan 0-100 4.5 saniyelik 4C içinde stoplarını beğenmedim diyen olmuştur kesin.
Fiyatını bilmem ama dıştan çok güzel olmuş..
159 dan sonraki en güzel alfa olmuş,,arkadan itiş olmasıda mükemmel,,umarım ulaşılabilecek rakamlarda ve güzel bir motor gamıyla Tr de çok satarda ulaşılabilir oluruzun zamandır beğendiğim nadir sedan araçlardan gerçektende
Valla bende çok beğendim. Dış süperde ben en çok içini merak ediyorum. Kalitesi tasarımı? Eğer Giulietta'nın içi gibi yapacaklarsa o iç mekan bu sınıfta iş yapmaz. Ghibli'nin içi gibi olacaksa Audi'den hiç düşünmeden Alfaya geçiş yaparım![]()
Ms2k