Basın konferansında 7.39 teyit edildi.
![]()
M4'ün bir çıt altına girecekleri dedikodular arasındaydı.
Ama şimdi bu beğeni ve sürelerle gaza gelirlerse, ne halt ederler belli değil.
Giulia efsaneler efsanesi olmayı şimdiden başardı bence.
QV Versiyonu için 72.000 - 95.000 euro arası soylentileri var.
Ayrıca 2.0 tbi ve 2.2 Mjet motorların oldugu söyleniyor
![]()
Elleme Sekelesin...
500 küsür beygir için taze hava girişleri küçük gibi duruyor. Corvette C7 Z06 gibi patlamasın yollarda![]()
ekranı konsola yedirip bir bütün olarak tasarlayan alfaya teşekkürler. Demek ki olabiliyormuş. audi bmw mercedes de birgün becerebilir umarım.
araba mükemmel fakat keşke dediğim 2 nokta var , birincisi o özenti direksyon..böyle özel bir arabaya o sıradan ve günümüzün ' beğenmediğim ' stilde direksiyon olmasaydı keşke.ikincisi ki bence direksyonda daha önemli , kapılarda cam direği olmamalıydıdahada sportif bir görünüm sağlayabilirdi , sıradan görünümlü 1.6 imprezaların bile kaderini degistiren şey o kapılar bence.
alfanın güzelliği cidden binilmeden anlaşılmaz
ben de şimdiye kadar alayım hevesım gecınce aldıgım fıyattan zarar etmeden satayım diyerekten tamamen gonulden istedigim araçlara binemedim
ama alfadan sonra isterse zarar etsin keyfi duruşu yeter
S in segmenti başka, C veya 3 başka
Artık bmw audi Mercedes bayıltmıştı. Hepsi aynı güçlerde motor sunuyor , anlaşmış gibi rekabetten uzak hareketler. 2,0 bmw 245 hp ,, audide 252 hp vs.
Yani eğer doğru okudu isem 1,8 tbi 300 hp lik bir motor gelecekse giulia ile ,,, cidden efsane olur fark yaratır. İçi dışı zaten güzel arabanın . ( Ben arkaya bayıldım ön taraf daha güzel olabilirdi diyenlerdenim. Yine de canlı gördükten sonrası önemli)
Bu vatandaşlar otomatik şanzımanı ne kullanacaklar ki? TCT mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)