M4 gts fiyatı Porsche gt3 rs den ya Pahalı ya da hemen hemen aynı fiyatta. Yani nerede ise 2 adet giulia parası. Ayrıca sınırlı üretim. Bu iki aracı karşılaştırmak doğru değil.
M4 gts fiyatı Porsche gt3 rs den ya Pahalı ya da hemen hemen aynı fiyatta. Yani nerede ise 2 adet giulia parası. Ayrıca sınırlı üretim. Bu iki aracı karşılaştırmak doğru değil.
Abartmayayım ama giulia qv üstüne bir qv parası daha harcayıp modifiye etsen muhtemelen pistin rekoruna zorlarsın o arabayı. Qv nin rakibi benzer fiyata satılan m4 dür.
sızan motor seçenekleri.
2 litre 280 HP versiyonunun fiyatı Türkiye için mühim olacak.
bu arada 4 çeker de geliyor anlaşılan
![]()
2 litre 280HP'nin 160 TL'ye geleceğini sanmamakla birlikte, gelirse muhteşem olur.
6ncı nesil Camaro 2 litre de 75 dolarlara gelecek sanırım.
Enteresan bir sene olacak 2016![]()
2.0 280 HP olan 160 civarına gelirse almayanı döverler. Bu fiyattan gelir de almazsam beni de dövün
Arabanın fotoğraflarına bakmaktan bi hal oldum zaten.
Amerikada qv version için 70.000 dolar , diğer motor secenekleride 40.000 dolar civarı denildi
Elleme Sekelesin...
Bu Alfa adam olmaz. Hala 70 sene önceki marka değerinde zannediyorlar kendilerini.
2 litre benzinliyi karşılaştırmak gerekirse; Amerikada 3.28i 38.000 dolardan başlıyor. Hadi memleketin arabası 2 litre Camaro'ya falan girmiyorum, ağzına kadar doldursan 30-32k USD.
QV'ye gelirsek, evet über araba ama Almanya fiyatları M4'ten pahalı.
İtalya'da ya QV pahalı ya M4 ile aynı.
Türkiye'ye hiç girmiyorum, burada M4'ten %25 ucuz olsa dahi 2-3 Alfista dışında alan olmaz.
Ulan bunlar bu arabayı bu fiyatlara Amerika'da satamayacaklar, Almanya'da satamayacaklar, İtalya'da satamayacaklar, Türkiye'de hiç satamayacaklar..
E kim alacak, nereye satacaklar acaba?
![]()
Ve ayrıca 2016 nın basında satısa sunulmasını beklerken , 2017 nin baslarında diye söz edildi yani ,arac üretimi 6 ay sonra baslancak , aracların showrooma gelmesı 2017 basını bulacak.
Eyyyyyy Alfa Romeo ceo su, millet 6 ayda bir model yenilirken bu sene tanıttıgın aracı 2 sene sonra satmak ne demek
Elleme Sekelesin...
bunun diğer bir örneği enfesa tipli Jaguar XE kaç aydır satışta kaçtane görüldü ki borusanda artık distribitörlük. sadece 2.0d ile geliyor ama fiyatı jag. kur sabitlemediği günlük kurdan çarptıgı için; en düşük versiyon (bugun içi 3.06 almısşar mesela) 180 bin TL en donanımlı versiyonu 248 TL bin.
bu fiyatlara XE varken 3 ve C yi geçtim. aynı paralara yada azcık üstüne dolu dolu 4 - 4GCx nebilim - E - A6 vs. vs. alınabiliyorken kimse suratına bakmıyor haliyle. Alfada bu kekoluğu yapmazsa çok satar yoksa aynı @mrbars abinin dediginden öteye gidemez bakar bakar iç gecirilir![]()
1881 - 193∞
arkadaşlar her sene yeni model çıkması iyi birşeymi sizce?
bir ton para veriyorsunuz araba 2 sene sonra demode!!
bu mu iyi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)