User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Nissan artık Türkiye'de olacak...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 model arabaya katlanır ayna takarlar ama 2015 model 60küsür binliraya sattıkları micranın arka camları hala elle çevirmeli açılır.
    xtrailde japonya üretimiymiş ama son kasalar çok kötü
    En fulünde arka camlar elle açılıyor, ama bence bu bir eksik değil micranın tarzı böyle. Utanmadan bide cam kilitleme tuşu koymuşlar şöför kapısına aracı teslim alırken heyecanlandım, manuel camlarımı kilitleniyor diye sordum, yolcu camı için dediler En fulünün liste fiyatı 59.600 şuan Türkiyede satışı yok cam tavan vs uçuk dolu bir araç olucak gelirse. Ondada arka camlar manuel olursa Nissanın bir bildiği var derim saygı duyarım. Şuan alabileceğiniz en fulünün listesi 49.900, nissan kullanıcısıysanız 46500.

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nissan servisi arayıp 2008-2013 arası Qashqai-Navara-XTrail'de kullanılan 6'lı Cd Değiştiricili orta üniteden almak istediğimi söylüyorum, yurtdışı araçlarında gördüğüm resimlere dayanarak...

Aldığım cevap: Öyle bir parça üretilmedi, hiç bir araç öyle bir donanıma sahip değil , bulamazsınız imkansız... Yersen

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel paylaşım inşallah faydası olur işsizliğin Giderilmesine

axcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee yerli bi skylıne üretirler artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün büyük kamyon firmaları bile üretimini türkiye'de istanbulda yapıyorken çokta şaşırılıcak bir şey değil en azından vatandaşımıza iş imkanı çıkar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    renault - nissan zaten aynı şeyin mavisi yeşili üretim derken gidipde japonyadaki amerikadaki modelleri üretmiycekler..

clionun micrasını üreticekler kadjarın quahqai sini üreticekler.. falan filan büyük ihtimal renault fabrikalarında ortak üretim olur..

zaten motor yürüyen şanzıman aynı hatta elektrik hatlarına kablolarına kadar ortak zaten platformlarıda ortak alliance platformu clio ,micra nın olduğu platform cmf platformu kadjar quahqai nin olduğu platform .. çok maliyet masraf olmaz.. aynı tesisden iki marka bantlardan çıkması en ekonomik ve mantıklısı olucaktır.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renault - nissan zaten aynı şeyin mavisi yeşili üretim derken gidipde japonyadaki amerikadaki modelleri üretmiycekler..

clionun micrasını üreticekler kadjarın quahqai sini üreticekler.. falan filan büyük ihtimal renault fabrikalarında ortak üretim olur..

zaten motor yürüyen şanzıman aynı hatta elektrik hatlarına kablolarına kadar ortak zaten platformlarıda ortak alliance platformu clio ,micra nın olduğu platform cmf platformu kadjar quahqai nin olduğu platform .. çok maliyet masraf olmaz.. aynı tesisden iki marka bantlardan çıkması en ekonomik ve mantıklısı olucaktır.
    tamda böle oluyor zaten ama bilmeyenler anlamayanlar halen daha benim kaşkayim var diyo renom var demiyo alimimnyum
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamda böle oluyor zaten ama bilmeyenler anlamayanlar halen daha benim kaşkayim var diyo renom var demiyo alimimnyum
    renult bunlarla uğraşıcağına şu climber modelini türkiyede üretse yok satar.. clionun biraz kaslı ve cross versiyonu ama görüntüsü şahane kadjara bin basar. çokda tutar bozuk türkiye yollarında...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi burda üretiliyorda bize faydası yok! Yerli oto olacak mı acaba?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)