Mazda dün gece yeni RX konseptini tanıttı. Şahsi fikrim inanılmaz güzel olduğu, bir RX8 sahibi olarak heyecanla beklemekteyim
Mazda dün gece yeni RX konseptini tanıttı. Şahsi fikrim inanılmaz güzel olduğu, bir RX8 sahibi olarak heyecanla beklemekteyim
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
heeeeyyttttt yavrum be
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
ofofof, çok seksi ve de vahşi olmuş. mazda tasarım ekibi son yıllarda çok iyi gidiyor. ecük bücük araba tasarlayan hondaya örnek olur inşallah. bu araç bi yeni s2000 olsun isterdim.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Vites kolu tasarımı çok güzel , hafiften gt40'ı da andırıyor sanki
Esas direksiyona bayıldım , nardi gibi duruyor..
İçini dışından daha çok sevdim kısacası...
Ama hakikaten yeni rx çok güzel olmuş..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hondanın typer rezilliğinde uğradığım hayal kırıklığı yüzünden bu rxte beklentimi düşük tutmaya calısıyorum
müthiş olmuş, umarım radikal değişikliği uğramadan hayata geçer.
ben Furai concept ine çok benzettim. GT5 teki favori araçlarımdandı![]()
Çok güzel gözüküyor, tasarımını çok beğendim
Performansı da aynı şekilde tatminkar olur herhalde
Paylaşım için teşekkürler
Tasarım hakikaten güzel olmuş.Fakat diğer rx serisi modellerine nazaran fiyatının tuzlu olacağını düşünüyorum. Ayrıca direksiyon mükemmel...
İç kısmını nereden inceleyebiliriz link var mı?
Hani sahibinden ilanlarında yerli yersiz her arabaya mermi silah vb diyorlar ya...hah işte bunu bir görsünler.Ön çamurluktaki inceliğe ve arkaya doğru devam etme açısına bakarmısınız.İşte bu hakikaten mermi olmuş.
Mazda'nın Ferrarisi gibi bişey olmuş bu, bence gayet güzel yine Mazda'ya has özel çizgiler taşıyor, ordan burdan alma değil yani kasası. Motoru ne olur acaba, efsane Rotary kullanacağı büyük ihtimal, şöle 2litre 400hp bişey yaparlarsa şaşırmamak lazım![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
bu aracın rakibi s2000 falan değilde nsx bence hocam , rx-8 ile aynı sınıf bi araç görüntüsü oluşmadı bende.
nsx tasarımında sıkıntı yok gayet güzel , hondanın günlük araç tasarımlarında ki fikrinize katılıyorum.
mazda wankel kullanmayacak diye biliyorum artık. bi yerlerde okumuştum sanki 2 - 3 ay önce.
Mazda'nın Kodo çizgileri bence çok başarılı. Çok güzel bir marka kimliği oluşturdu.
Rx Vision konseptide çok başarılı ancak şu benzetme olayına değinilmesi gerekiyor çünkü;
Dış hatlar granturismo yu çok andırıyor. Granturismo çok beğendiğim bir araçtır, rx serisini daha da çok beğenirim ama bu bir gerçek.
Gelelim iç tasarıma;
Mazda:
Pininfarina'nın efsane konsepti
2uettottanta:
Tabiki bu araç konsept. Böyle çıkmayacak. Firmaların bunu gösterme amacı bizim tasarım felsefemiz ve hayallerimiz bu demek. Umarım bu çizgilere yakın bir son ürün çıkarabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)