üye olan herkes içerikle oynayabilir.
http://world.honda.com/worldnews/201...e-R/index.html
ayrıca honda bile olayın farkında ilerleyen zamanlarda normal bir araç gönderip üzerimizdeki lekeyi kaldıracağız diyorlar resmen.
bunca zamandır neden gönderilmediği ise muamma..
Honda has now vowed to follow up this achievement by sending a production Civic Type R around the Nürburgring Nordschleife later this year with the aim of setting a new lap record for a front-wheel drive production car.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Harbiden öyle. Normal bi araç neden noktayı koyamıyor?
Soğan marul değil ki bu sallayasın. Ciddi paralar dönüyor bu sınıfta benim bildiğim ve insanlar bu official süreleri artık çok önemsiyor. Pistte takılsa da takılmasa da...
Çünkü normal aracı o süreyi elde edemiyor. Etse bu kadar polemik olmazdı zaten.
Tufan has no limits.
Bızm Turkıye'de kı araclarda bu stabılıte sorunu varken.8 dakıka tapa gaz yuruyemez standart Type R.
Kac kez motor ısıgı yakıp,kesıcektır aracı.
Under 8 vıdeosuyla bunun alakası yok,gercı fecıde trafık var.
Bız yıne coplugumuze donelım. Ben bu aracı etraflıca test ettım,10'dan fazla 100-200km testı yaptım,hepsı farklı sonuc cıktı.
14-15'den fazla roll yaptım,hepsınde farklı sonuc elde ettık.
Ha bırde ıst park'da rekor kıran var,acaba kac kez arıza lambası yakmıs olabılır.. Yada depo yarıya dustukten sonra kesme yasanmıs olabılır mı? Yada farklı arızalar cıkmıs,olabılır mı?
Sadece dusunce benımkısı,acaba olmus olabılır mı?![]()
@muratengin sen 8 dk.tapa gaz yürüyemez dedin type-r bende bu videoyu buldum. 9 dk.yurumus diyelim problem yok dediğin gibi trafikte gidiyorlar halk günü rekor gelmezde arıza ışığıda yakmamış adam gaz aça aça gitmiş işte.
arızalar giderilir, son kullanıcıdaki kullanıma bağlı skıntılar çıkabilir hepimize oluyor, seninde son pist günü aracın arıza vermedimi, sıfır km araç kaldıki yıllardır kullanılan motor var üzerinde, normaldir. kronik sorun olmasın. yepyeni makinayı arızalı diye mimlemeyelim![]()
TeamPASAOGLU
Bılmeden konusmuyorum kı?
Kullansan anlıyacaksın. Stabıl yurumuyor arac.
Benım arıza benzın ve fren ıdı,yada dıs kaynaklı sebeb.
Her yazımda belırttıgım gıbı;bu aracın updated versıyonu alınır dıyorum.
Evet arac sorunlu.
Rekor oyle sorunsuz olmadı,bunu bıl yeter. Ayrıntıyı anlatırım,yazınca sorun oluyor![]()
0 km tamamen stok araç için böyle bir durum olması çok garip
benim buradan anladığım rekor kırıldı ama ne badireler atlatıldı veya rekor geldi ama mesela 5-6 kere denendi birinde araç stabil yürüdü
gibi oldu... neyse sonuçta rekor rekordur.
ne demişti Vin Diesel Fast&furious 1 de. geçti mi geçti ama 1sn ama 100sn ne farkeder ki
aracı test etmedim, teknik konular için birşey diyemem ama dışarıdan gördüğüm kadarı ile
4 kapılı bir araç için body kit fazla kaslı. keşke 4 kapı olmasaydı derim.
tek kapı laci olsaydı çok şık olurdu
güncellenmiş versiyonu belki bir sonraki aracım olabilir ama bu sürede daha çok çalışmam lazım![]()
Neyse konu dağılmasınRenault gene yaptı yapacağını. Dün offical fb sayfasından videoyu istedim auto motor und sport 'da olduğunu ve yakın zamanda koyulacağını söylediler. Bakalım darısı megane 4 rs ve trophy nin başına
![]()
Tufan has no limits.
Video'yu neden yayınlamadılar hala yahu![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Peki murat abi , izmir'de hakan abide type r var. Video konusu açtı, sizin söylediklerinizin tam aksini söylüyor. İşe gidip geliyor , otobanda kullanıyor ama asla yarım depo altında arıza yakmadı , dakikalarca gazlamaya şişmedi vs diyor.
Size yalan söylüyorsunuz diyecek halim yok yanlış anlamayın, sizin test ettiğiniz araçta bir problem olma ihtimali olamaz mı ?
sizin kadar objektif şekilde yazan başka bir kişi aynı araca sahibim ve böyle bir durum yok aracımda diyor çünkü..
-Fırat
Sokakta gazlamayla pistte gazlama arasında muazzam fark var.
Caddede 20 dakika 70-220 km/h frenle, çık, frenle, çık tapagaz gidilmesi teknik olarak mümkün değil
Araçta sorun var yok bilmiyorum, ben kullanmadım. Lakin Murat'ın görüşüne de saygım var, ki pistte dolanan arkadaşlar da benzerini söylediydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)