Karşınızda c sınıfının tartışmasız yeni kralı...
Rakipleri artık dizel getirmez iken , çok doğru bir kararla 1.5 dizel otomatik seçeneğiyle de gelmesi sonucu satış rekoru kırmasını bekliyorum ülkemizde...
![]()
Karşınızda c sınıfının tartışmasız yeni kralı...
Rakipleri artık dizel getirmez iken , çok doğru bir kararla 1.5 dizel otomatik seçeneğiyle de gelmesi sonucu satış rekoru kırmasını bekliyorum ülkemizde...
![]()
Valla 2016 model megane 4 kullanıyorum şu an ve bu araçta amortisör mevcut. Haliyle bu konudaki beklentim yükseldi![]()
2011 Giulietta'da vardı, hemi de çift taraflı![]()
Bazı araçlarda da tek taraflı falan koyuyorlar, ondan bile kısıyor adamlar, artık nası bi maliyetse![]()
İnsan bir yerde gördü mü "diğerinde niye yok" demeye başlıyor.
Bu arada alet kesinlikle çok güzel olmuş, içiyle dışıyla.
Peugeot'un şu aslan dişi gündüz farı tasarımını bir türlü kabullenemedim.
Çok abartı geliyor bana, gereksiz uzun. Gözüm alışmıyor nedense.
Şu güzelim led farların içinde çift U şeklinde bir gündüz farı olsa bence çok daha şahane olacak.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok önemli bişey değil bence kaputtaki amortisör
ben aracı çok beğendim. sıkıcı bir araç değil 208 gibi.Çok talep olacağı şimdiden belli
hayırlısı olsun.
Fiyatları leon civarı olur öyle olursa
Satış adeti uçuk olur hatta 3008-2008 başarısının aynısı bu segmentte devam eder liderlik çok zor olmaz
Özellikle dizel alternatifi olması dizel sever ülke için ciddi avantaj.
Geçen günkü yarım yamalak fotoğraflarında nefret etmiştim ama gerçek fotoğraflarda bayıldım. Ben ki çok sıkı Peugeot'cuyumdur 308'i başarılı ama çirkin (yada yeterince güzel değil) buluyordum neredeyse her kasası ile. Ama bu olmuş. Sadece fazla 208'e benzemiş önden ve arkadan. Ama otomobil tasarımları ne kadar üst seviyelere çıksa da jant tasarımları bir o kadar kötü. Son 10 yıldır hiçbir Peugeot jantı güzel değil maalesef.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arabanın retocuhlı fotoları gayet güzel ama şu almanyadaki mavi ve yeşil ön inceleme videosunda arka tampon boyasından iç mekandaki havaya kadar gözüme albenili gelmedi. Eskisine göre çok güzel ama tercih eder miyim etmem sanırım.
Tasarım cidden çok iyi oldu, golften çok daha başarılı.
3008-2008-308 derken cidden iyi pazar sahibi oldu peugeot.
Ama alır mıyım yine almam sanırım
Kaput amortisörü olayı da komikmiş, 2012 a3te vardı koy bi zahmet artık 2021 model arabaya da...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Jantlar dışında başarılı bence, GTI versiyonu baya baya agresif olacaktır.
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Yıl 1986 bundan tam 35 yıl önce adamlar kaputu bu şekilde ne amörtisör nede çubuk bir şekilde komple açılır yapmışlar halen günümüz mühendislerinin yaptığı kaputa bak gülünecek durumdalar.
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
kaput amortisörü dacia dokker da bile varken bunda olmaması komik olmus
diğer yönleri ile ben com begendim. son zamanların güzel arabaları peugeottan geliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)