Videoyu izleyen herkes eski m4 diyor zaten![]()
Videoyu izleyen herkes eski m4 diyor zaten![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yurtdışındaki forumlarda, vb. yeni M3'e gelecek olan AWD`ye olan ilgi her geçen gün artıyor gibi hissettim. Benim şahsen pek ilgimi çekmese de genel olarak 0-100 takıntısı aşırı fazla yabancılarda.
Eski M4 ağırlık avantajının hakkını veriyor resmen, lakin eski M4 işimize gelmiyor açıkçası.. Bugatti'yle birdirbir de oynasa bize uymuyor.. (Temin, vb. sebeplerden)
eski m4 hem görsel olarak hemde hafiflik/performans olarak çok güzel spec'lerde olan bir makina.. hele basenleri beni benden alıyor diyebilirim
ufak bir fark ile bu özellik geliyorsa almanızz taraftarıyım.. 50 kilo diye tabir ettiğiniz ağırlık ön takıma gelecek sistem için banada biraz hafif geldi diyebilirim. birde ağırlık dağılımını nası etkileyecek.. mesela m5 comp %50'ye %50 diye biliyorum. hafif malzemeler kullanılıyor biliyorum (magnezyum içeren alaşımlar vs..) ama ön sisteme çeker eklenmesi ile 50 kg fark çok güzel fark bence..
Konu Apoudi tarafından (27-08-2021 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
What's yours will find you..
Bu arada. ağırlık farkı konusunda yazılanlar doğru sanırım![]()
X drive bir araç aldım. Rwd ile arasında 70 kg fark var.
Yeni teknoloji ve m serisinde daha özel bir alaşım kullanacaklarını varsayarsak 50 kg la işi çözmüş olabilirler. Yok aynı yaptılarsa bile o güçlerde 70 kg farkla yine x drive tercih ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)