User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Land Rover Defender

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende öyle diyorsun diye bişey demedim ki sana? ben diyorumki range züppe şehiriçi aracı değil, bana gelen genel yakınışlar bu yönde.

uludağ yolunda gördüklerin ise, kış lastiği olmadan 20" V desenli lastikler ile daha çıkmaya çalışanlar. araç elektronik çünkü lüks. kullanıcı birşeylerle uğraşmasın diye bir sürü ünite geliştiriyorlar, çoğuda güvenli sürüş için. araca zarar vermemek sürücüye zarar gelmemesi için.

arazi konusunu discovery e bıraktı şeklinde bir yorum ezbere konuşmaktan öte bişey değil. disco ile RRS in tüm alt yapısı motor ve aktarma organları 1/1 aynıdır. o nedenle disco = rrs

fizik kurallarına aykırı dediğiniz rampaya yada yokuşa çıkan araç 600NM tork üretiyor ve 390hp gücünde. bırakında çıksın. frenlemede ise 6 piston 15" lik diske sahip brembo ile pek ala duruyor. bunu neden söylüyorum ve eminim? videodakilerin hepsini bizzat bu araçla denedim o nedenle kesin konuşuyorum.

selamlar.

standart lastikli bir sürü 4 çeker çıkıyor da range niye çıkamasın? ben ön çeker 04 fiestamla 55bin stock lastikle çıktım (otomatik). neyse orada sürücü faktörü olduğu için pek üstelemiyorum.anladım land rover cısınız ön yargıyla yaklaşıyorsunuz ama ne olursa olsun bende range sportu kullandım on numara araç ama 2.7v6 motoru sönük kalıyor 0-100de düz vites fiesta geçiyor kaldı ki videodaki araç eski kasa range sport dizel 2.7v6. 390hp benzinli kompressörlü yeni nesil v8 motoru değil.dikkat etmemişssiniz.ayrıca hadi o araç brembolu diyelim ben freni tutmaz demedim o disk frenleri tuttuda lastiklerde tutkalmı var o eğimde duruyor da tutunuyor o aracın takla atması lazım hangi araç olursa olsun o eğimde.ben kesinlikle inanmıyorum size bazı konularda katılmıyorum. o videoya fiziğe aykırı başka range videolarında görülüyor range in yaptıkları ve arazi yeteneğinide x5 e göre çok iyi q7 ilede yakın seviyelerde biraz üstünde görüyorum.görüşleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

saygılar iyi forumlar...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araçlar gerçekten tank gibi..lastikler yarıya kadar kuma gömük olsalar bile hiç zorlanmadan gidebiliyorlar..dağ tepe zaten sölemeye gerek yok aynısı bizde war ordan biliyorum bikaç resminide koyayım bari yeri gelmişken

almaya niyetim var aslında benimde bir tane bunlardan ya... araştırma aşamasındayım şimdilik tabi
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

vkarayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı sanırım TATA üretiyor, Jaguar Rover Land rover dahil birçok İngiliz markasını satın aldı adamlar...

Kağan Celep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadasımızında dediği gibi eskiye sadık kalınarak güzel bir araç çıkartmışlar ortaya bence çok güzel olmuş

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerdekilerin hepsi yanlıyorlar galiba bununla

Bende yaptım bir keresinde yanımdakiler altına ediyorlardı. Ama benimki biraz yüksekti.

Arazi kabiliyetine gelince benimkü yüksek olduğu için pek güvenemiyordum. Asfallta bile 50 KM yi geçmek yasaklanmıştı

bendeki yalnız 3 tondu

revolver
    Misafir
    elin oğlu yapıyor valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)