User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
94 sonuçtan 77 ile 94 arası

Konu: Ford Fiesta S2000

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Super2000 bir kategori ismi. Yanlız araç çok çirkin. Eski kasa Fiesta S2000 daha güzeldi.
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 gorunuş rezalet ama gideri maşallah
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fordun neyine turbo olmadan 2.0 na 280hp üretmek.Honda olsa hadi neyse.

heralde pejo 150 hp 106 gti çıkarsa yerlere göklere sığdırılamazdı. adamlar tasarım ödülü almış bir araca 4x4 ve 280 beygiri koymuşlar nerdeyse msjların yarısında araç beğenilmemş. şaşırıyorum :S

1200kg olmasının nedeni kurallar gereği diye yazılmış, nerdeyse 5 msj okudum araç çok ağır diye!!!

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitim şart

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apaçi bi milletiz nolcak saçma sapan araabaları beğenioruz zaten bu ralli aracı tipini beğenmeyenleri hiç anlamıyorum eğitim şart harbiden burda herkesin bakması gerektiği bence atmosferik 2.0 litreden 280hp alınması... forda karşı önyargı war!

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzelim fiesta konusunun yarısı makara yüzünden miç oldu

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok agresif ve çok hoş duruyor çok beğendim

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fordun böle motorlar yapmasının nesi garip onuda anlamadım. hani ford markasına pek sempatim yok ama focus st, mustang, shelby, saleen, gt 40 gibi araçları bu marka üretiyor yahu... ki gt40 ne ferrari dinler ne lambo, bırak hondayı pejoyu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fordun böle motorlar yapmasının nesi garip onuda anlamadım. hani ford markasına pek sempatim yok ama focus st, mustang, shelby, saleen, gt 40 gibi araçları bu marka üretiyor yahu... ki gt40 ne ferrari dinler ne lambo, bırak hondayı pejoyu...
    söylediklerin amerikan menşeili araçlar fiesta avrupada üretiliyor.avrupada üretilen ve fordun göze çarpan fazla etkileyici motorları olmadığı için hep rakipleri arasında genelde zayıf kalıyordu.yavaş yavaş bunu avrupada arttırmaya başladı focus rs 305 hp piyasayı susturacak nitelikte bunun yanı sıra s2000 2.0l atmosferik motoruyla 240 hp çıkararak ödül almış, bu araç her ne kadar rallispec olsada motor atmosferik 280hp olduğu için söze değer ,inş bu tarz motorları artık avrupalı fordlarda görürüz,turbolu 305hp 2,5 l focus rs modeline göre çok daha başarılı gözüküyor.Ayrıca söylediğin amerikan araçlarının litre başına ürettikleri güçlere bakılırsa teknolojik olarak çok da başarılı sayılmaz.gt40 zaten lemans yarış otomobili, ford gt de supercharger var,lambo ve ferrari atmosferik.ferrari,lamborghini 4,0 l motorlardan o güçleri elde edebiliyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac guzel motor ise masallah muhendislik harikası.

baksanıza

Power: 280 bhp / 209 KW @ 8000 rpm
    Torque: 260 Nm / 192 ft lbs @ 6500 rpm

atmosferik ve oldukca yuksek bir sıkıstırma olmasına karsın 8000 rpm gibi dusuk sayılabilecek bir devirde 280 hp guc uretiyor bence bu kısmı bir cok arkadas atlamıs takdir etmek lazım ayrıca torkununda yine atmosferik olmasına karsın oldukca yuksek oldugunu soyleyebilirim insallah dayanıklılık sorunları yasamazlar ve benzer bir motoru seri uretim olarak yollarda gorebiliriz...

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mılletın zoruna gıdıyor herhalde kardesım cok marka fanatıklıı var fordu dandık cın malı bı arac falan sanıyorlar cou ınsan tr de genellıkle tunıng sektorunde pejo ve honda basta cunku forddun performans sınıfı tr de yok denılebılır focus rs tr de olsa cou ınsan utancak böle konusmaya o 106 lar vtl lar cok kasılcak sonra cunku.. hepsınıde gectım tek kelıme edıyorum bı pejonun bır hondanın yaptıı en kral araba hangısı dunyada yer etmıs hangı modellerı var bir mustang, shelby, saleen, gt 40 vs gıbı aklıma gelmeyen bırcok dunyada gıptayla bakılan supercars olarak gecen modeller var bı 106 bı vtl hemen hemen bu tunıng camıasının 10 unun 5 ınde mevcut bence bu kadar kucumsememak lazım fordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mılletın zoruna gıdıyor herhalde kardesım cok marka fanatıklıı var fordu dandık cın malı bı arac falan sanıyorlar cou ınsan tr de genellıkle tunıng sektorunde pejo ve honda basta cunku forddun performans sınıfı tr de yok denılebılır focus rs tr de olsa cou ınsan utancak böle konusmaya o 106 lar vtl lar cok kasılcak sonra cunku.. hepsınıde gectım tek kelıme edıyorum bı pejonun bır hondanın yaptıı en kral araba hangısı dunyada yer etmıs hangı modellerı var bir mustang, shelby, saleen, gt 40 vs gıbı aklıma gelmeyen bırcok dunyada gıptayla bakılan supercars olarak gecen modeller var bı 106 bı vtl hemen hemen bu tunıng camıasının 10 unun 5 ınde mevcut bence bu kadar kucumsememak lazım fordu

kesnlkle katılıyorum.bu arada focus rs türkiyeye gelmiş yinede satacağını sanmıyorum çünkü 64bin euro baya pahalı.4 çeker olsaydı keşke subarunun müşterilerinden bir kısmını garanti çekerdi
    http://www.ford.com.tr

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok doğru hocam bi hondadır gidiyo

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac guzel motor ise masallah muhendislik harikası.

baksanıza

Power: 280 bhp / 209 KW @ 8000 rpm
    Torque: 260 Nm / 192 ft lbs @ 6500 rpm

atmosferik ve oldukca yuksek bir sıkıstırma olmasına karsın 8000 rpm gibi dusuk sayılabilecek bir devirde 280 hp guc uretiyor bence bu kısmı bir cok arkadas atlamıs takdir etmek lazım ayrıca torkununda yine atmosferik olmasına karsın oldukca yuksek oldugunu soyleyebilirim insallah dayanıklılık sorunları yasamazlar ve benzer bir motoru seri uretim olarak yollarda gorebiliriz...
    Ya aslında bu speclerdeki çoğu ralli aracı 2.000 atmosferik hallerinde 280 hp leri görüyor. Aslında ben fabrikaların önden çekişli 2.000 cc atmosferik araçlarda 280 hp civarında bıraktıklarını düşünüyorum. Kontrol problemi için olanbilir. 206 GTI da BTCC için 280 hp olarak hazırlandı. Keza aynı yarışlar için Astra G kasada 280 hp.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya aslında bu speclerdeki çoğu ralli aracı 2.000 atmosferik hallerinde 280 hp leri görüyor. Aslında ben fabrikaların önden çekişli 2.000 cc atmosferik araçlarda 280 hp civarında bıraktıklarını düşünüyorum. Kontrol problemi için olanbilir. 206 GTI da BTCC için 280 hp olarak hazırlandı. Keza aynı yarışlar için Astra G kasada 280 hp.
    haklısın genel olarak baktıgımızda gunumuzde motor teknolojisi hemen hemen butun markalarda fazlasıyla mevcut birirlerinden assagı kalmıyorlar seri uretimde sadece satıs politikaları gereği bir marka diğerinden daha guclu diğeri daha gucsuz vs...

yoksa ornek olarak vermek gerekirse honda atmosferik calısan bir marka dusuk hacimlerden yuksek gucler cıkarıyorlar surekli, aynı seyi renault vw pug vs markalarda yapabilir gibi...

Tami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel bir tasarım bence,beğenmeyenlerde olmuş tabiyki .çamurluklar kaput izasında dtm duruşu var araçta 4*4 280 tork desen belli .sesini duymak isterdim şahsen canlı olarak egzostun içindeki katalizörün içindeki petekler ile aynı sanırım tam anlamıyla süper 2000 olmuş.

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçi boş agırlık bu
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım 1 metreye 1,5 metre bir aracın iç aksamı nekadar olabilirki ??? iç aksam çıkarılınca 300-500 kglere düşsün
    Samsa

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben HER alman/amerikan aracının bir japon/çin malından bir basamak yukarıda olduğunu düşündüğüm için kıyaslamak hala bana yanlış geliyor Eyvallah motor modifiyesine yatkın hepsi ancak görüş meselesi.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Ford Mix gibi bişiler geldi aklıma s2000 i görünce

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)