bende arac ta ole pek aman aman bı degısıklık gormedım ama moturunda ne gıbı bı degısıklık var onu merak ettım![]()
bende arac ta ole pek aman aman bı degısıklık gormedım ama moturunda ne gıbı bı degısıklık var onu merak ettım![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
valla biraz daha hafifletsinler bence muhtesem olur.
gerek yok oyle manuel sanzımana falan. devir teknoloji devri ki rally sanzımanı olmadıktan sonra baska hiç bir şanzımanla bu kadar hızlı vites değistiremyiz diye dusunuyorum.
ztn bu arabayı bu kiloya ragmen bu kadar hızlı yapan seyde muhtesem şanzımanı ve aktarmasıdır bence.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Her bir janttan 3kg atılmış motor 40 hp civarı daha güçlüymüş, şaside geliştirme / sağlamlaştırma yapmışlar, ön kule gergisi karbon fiber olmuş falan fistan. Evo dergisindeydi sanırım, bugün okudum öyle migrosta gezinirken![]()
ciddi iyilestirmeler soz konusu , belkedikleri gibi bir ring suresi cikarirsa , yine ortalik karisir .
YouTube - 2012 Nissan GT-R: The Promise Fulfilled
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hızlı ve öfkeli 5 için panoraya gittim orda beyaz GTR duruyodu herif fena yardırdı yahu filme giresim gelmedi sonra :S
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iğrenç bi görünümü vardı.
dahada iğrençleşecek demekki.
egzos uçlarından mesela belli zaten...
tasarım zevki elbette tartışılmaz.
yalnız böyle bi aracın burnunu 407 gibi, 308 gibi ağız haline getirmek saçma olmuş.
bide bu araba yuvarlak ve keskin hatların arasında kalmış karar verilememiş sanki.
r34e diyeceğim hiçbişey yok. o bambaşka tabi.![]()
gördüm evet inceledimde.
bi porsche ferrari rakibi için bu tasarım hiçde güzel değil bana göre.
daha çok aston martine karşı tasarlanmış gibi.
her ne kadar pistte rakip tanımasada...
burundaki o dikdörtgen yapıda tıpkı 407nin ağzı gibi, hatta citroen c1.![]()
beni görüntü olarak bu tür kaba şeylerle karşılaştırmayın.
beni daha çok alfa romeolar, bmwler hedef alırlar.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)