........+500 :)
Printable View
Hyundai’nin yeni coupe modeli Veloster, 1.6 litrelik yeni bir GDI motor ile satılacak.
Ülkemizde vergi dezavantajı yaşamayacak olan motor 208 hp güç ve 265 Nm tork üretiyor. Direkt enjeksiyonlu motor markanın Blue Drive projesi kapsamında geliştirildi ve düşük yakıt tüketimli yüksek güç üreten motor hedefini başardı. Volkswagen Scirocco ile direk rekabet edecek model, Scirocco’nun 1.4 TSI motorlarından daha güçlü.
Bu motor iş yapar da gözün alışması zaman alır gibi gözüküyo :)
iyi iş çıkarmış hyundai
Önü citroen i andırsada zamanla bu tasarıma da alışıp göze hoş gelmeye başlayabilir:) Motor açısından da çok fazla tercih sebebi olabilir benzetilen diğer araçlardan bunun kadar güçlüsü yok:)bide koreden modifiyeli halleri çıkmaya başladığı zaman bi çok kişinin fikri değişebilir:p
arkadaşlar bg 208 hp falan değil.. 138hp araç öyle uçuk bir motor yok... aşagıdaki linkden bakabilirsiniz ...
2012 Hyundai Veloster Specifications
Hyundaiden böyle birsey beklemezdım sasırttı gercekten:eek: Dışı megane3 içi aynı fiesta sanki
birçok markadan esinlenilipte üretilmiş olsada güzel bir iş çıkartmışlara benziyor.
SCOOP: European Hyundai Veloster Coupe Shows its Face, will get 1.6-liter Turbo with 208HP - Carscoop
1.6 Turbo da Avrupa pazarına sunulacakmış.
hadi buyur :D neler yapmışlar.
On tarafi mercedes benz o403 e benzemis arkasi ferrari enzo ya :D Beyenmedim,isinamadim ama hyundainin cizgisi iyiye gidio baya
bence güzel bir araç olmuş ama tek kapı olayı aşırı gereksiz ve kullanışsız o ne öyle ticari panelvan gibi.
Kapı olayını ben de sevdim..
ama öndeki o tampon zıbıttırıları rüzgar keser, hp eksiltir.. :D
Edit: yeni konu sandım.. Hortlamış yahu..
çizgileri Honda crz yi andırıyor , önüde megan coupe yi ama illaki birbirlerine benzerler ben beğendim
eger bu motorla satarlarsa sahiden satar.. stock 208 hp bi yazilimla 230 a kadar yolu var daha ne iste mis..
kendi sitesinde 138 bg diyor.
Hyundai Veloster : Performance | Hyundai
Hyundai Veloster Safety, Performance | Hyundai Motor Company
ikinci sitedeki ise 130 bg olduğunu söylüyor.
dıştan pek bi megane olmuş :D ama olmamış bence :(
megan coupe'nin ikizimi ya banamı öyle geldi :):)