75 e düşerse düşünebilinir de açıklama çok itici ya.
Şöyle titizim böyle titizim bu kadar pinpirikliyim ama aracı eşim kullanıyor
ne biyim böyle uzun uzun gereksiz açıklamaları sevmiyorum.
Gri araç İzmirden bir bayan aracı 62 civarına satıldı sonra 70x lere çıktı İstanbulda. 4 kapı olan. Diğer koyu renk olan 60.xxx rakmlara gitti sanırım 2-3 parça boyası vardı.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Gri olan düşerse alınabikir koyu renk olan bu paralara alınmaz 67-70 maksimum alınır.
23" Fiat 500e LaPrima
Dediğim bu araçtı zaten, 65 bine ilanı vardı ya alan kişi ilan açtı yada 65'e satamayıp 79'a ilan açtı tekraradan
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
R.E.S
Bu araç kesinlikle 4 kapı olmalı tek kapılı versiyonunun tipi bi nahoş 4 kapı versiyonu çok daha güzel duruyor ki tek kapı gti sahibi olarak yazıyorum
Tek tük ilana düşüyor çok az var bunlardan servis bakımlısı alınır ama ben bu ilandakini almazdım şahsen servis bakımlı değil ,tek kapılı, cam tavanı yok, fiyat yüksek..
Yorumlar için teşekkür ederim. Halihazırda uzun ilanlı bir satıcı olarak ben bile aracı eşim kullanıyor cümlesi sonrası modum düştü. Yani bu kombinasyonda bir A1 mümkünse iyi niyet garantili ve bakımlı olmalı. Tamam. Cam tavan olmasını ben de isterim tek kapılı olması dezavantaj değil diyorduk fakat hiç kullanmadık
Yakın zamana kadar A1 sahibi birisi olarak önerir misiniz peki A1'i? Piyasası yok diyorlar ama absürd bir fiyata almadığım sürece alıcı bulabileceğimi düşünüyorum. Üretimi olmadığı için bir sorun yaşar miyim?
Bunları öğrendiğim iyi oldu. Çok teşekkür ederim.
Peki ahiret soruları başlasın, a1 185lik mi polo gti mı yoksa ibiza cupra mi? A1 sürüş keyfi açısından daha iyi olabilir mi?
Ve yine yaklaşık fiyat bandında 10 bin tl üst sınırında A3 ve leon var. Siz olsanız neden hangisini seçersiniz?
Kesinlikle 65-70 arası A1 i tercih ederdim ki öyle yapacaktım nasip olmadı. Daha sempatik, daha az olduğu için yüzü hala yeni geldiği için seçicektim![]()
R.E.S
A1 malzeme kalitesi tasarımı ve kullanıcı kitlesiyle akrabalarından önde. Ancak boş araba gerçekten Polo. Benim aracım baya doluydu ve hissşyatı çok güzeldi. Bir kere 185 lik olacaksa deri recaro, cam tavan , ön arka led ve iç ambiyans led paketi olmalı. Renk olarak ta çift renk olmalı ki kendini göstersin. Şu 79 luk ilana gülüyorum ederi 65.
23" Fiat 500e LaPrima
Aracım satıldığı takdirde tekrar ulaşırım kendisine eğer başka bir 185lik düşmezse. O zaman motor değişme durumu ve 65 bin tl civarı bi fiyatı teklif eder kabul etmezse sebebini sorarım.
Ama bunu yapan çok kişi var. Farklı farklı satıcı ve alıcı tipleri var. 4 gündür mantıklı mantıksız bana yazanlar da buna dahilinsanları anlamak gerçekten zor.
A1 çok az olan bir araç piyasada. kırmızı ve gri gövde siyah tavanlılar çok güzel araçlar. 4 kapı olması bencede şart. Sanki 4 kapısı daha derli toplu duruo.
Yalnız o fiyatlara çıkılınca sanki aynı motora sahip design paket beetle lar var, yada yeni kada Leon fr lar var onlar tabiki mantık çerçevesindede daha yukarda gibi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)