Helal olsun. Ama en büyük maliyet akülerden oluşuyormuş.![]()
Helal olsun. Ama en büyük maliyet akülerden oluşuyormuş.![]()
helal olsun!!! bizde çankaya üni. güneş enerjisiyle çalışan araç yapıyoruz. panellerimiz gümrükte kaldı inş bugün yarın malları çekerlerde bizde aracı yürütürüz
ayrıca önerebileceğiniz şeyler nedir? ne çeşit akü kullanmamız gerekir bilgniz varsa pm atarsanız çok sevinirim![]()
Arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir muhakkak ama benim bildiğim arada baya bir fark var yani birisi elektrikli otomobil diğeri solar enerji ile çalışan solar car dedikleri cihazlar. Sizin yaptığınız araç aerodinamik ve hafiflik göz önünde tutularak üretilen araçlar. Sizin bu tip araçlarda kullanabileceğiniz piller : kurşun-asit aküler, nikel-metal hidrit piller (NiMH) pilleri, nikel-kadmiyum (NiCd), lityum iyon piller ve lityum polimer pil.
tebrik ederim, gördüğüm en iyi bitirme projesi olmuş
Grow up! this is just a car
benmde sanayide sık sık gördüğüm bir araçtı maşallahellerinize sağlık
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Ellerinize ve zekanıza sağlık. En önem verdiğim konulardan biridir elektrikli araçlar. Böyle yetenekli insanlar Türkiye 'de değerlendirilmiyor ya ona yanıyorum. Umarım artık ülkemizde de yaygınlaşır. En azından Renault 'nun araçlarını merakla bekliyorum. Tekrar tebrikler.
Vorsprung durch Technik
Yan makinası ne hale gelmiş ama türkiyeden böyle başarılar çıkmasıda mutlu ediyo insanı tebrikler :=)
Yeni rastlıyorum, eski konu karıştırma kültürüme ragmen, Allah işinizi rast getirsin, harbiden ayaga kalkıp alkışlayasım geldi , gurur duydum. umarım ar-ge olarak da egilirsiniz üzerine.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)