Muazzam. iç geçirdim,yutkundum,düşündüm,gözlerimi kapadım falan, annem seslendi klimayı kapat,şohbeni açıcam diye , kendime geldim :)
Printable View
Muazzam. iç geçirdim,yutkundum,düşündüm,gözlerimi kapadım falan, annem seslendi klimayı kapat,şohbeni açıcam diye , kendime geldim :)
Almanyada nerdeyse her mahallede, semtte var artik yeni m5 ama fiyat listesi hakkinda bilgim yok ögrenirsem yazarim
100 Cıvarı Almanyada...
avro fiyatımı dimi?
Şu arabanın fren diskleri bile ayrı bir saygı hak ediyor.
Adamlar nerdeyse jant kadar delikli disk koymuşlar.
BMW mercedes haricinde çoğu arabada çay fincanı kadar disk var.
Bunun ön arka bir set balata disk fiyatı yerli araba parasıdır :D
Fren fiyatlari ucuzladi,eskisi gibi degil...
Cogu uretici koyuyor gucune gore ;)
üstad Honda VW toyota gibi markaların diskleri bmw mercedes porsche ile mukayese edilecek gibi değil. Tama güç ile orantılı yapıyorlar da Mk4 gti golflere bakın çay fincanı kadar. mk6 golf diskleri daha büyük :D
aynı durum ep3 CTR ile kullandığım civic için de geçerli. Birebir aynı diskleri koymuşlar. Durup bakıyorsun epi topu 28 cm arka
İnanin onlar yetiyor.
Guc/agirlik indeksini alin ornek verdiginiz aracin.
M5 ile kiyaslayin,dogruyu bulucaksiniz ;)
Walla Honda da bana yetmedi. Çaptan kaybettiğimi sürtünme kuvveti ile kazanayım dedim slotlu delikli disk aldım. Lastikleri de daha daha yumuşak hamur aldım. %30 gibi kazancım oldu.
Ben fren konusunda takıntılıyım.
Diğer bir başlıkta porsche nin 320 den durma videosu var. aklımı aldı.
turbo besleme torku daha da arttırmış.yine tek olmuş araç.
zaten dünyadaki en hızlı sedan saloon araç ünvanına sahip araç
fifth gear da formula f1 aracı ile yarışdırmışlardı f1 aracının 5 saniye falan gerisinde parkuru tamamlamışdı.. fena alet eskiside yeniside tam zevk keyif adamının aleti..
zaten bu 5 kasada bir m5 seviyorum birde 5.30d
Torktan kurtarıcak şimdi her şekilde.
Geçen gün face te gördüm oynamaya başlamışlar hafif hafif
Almanlar Bu İşten Anlıyor Bee
Suan ıcın M5 e ılk yazılımı Evotech Motorsport cıkardı,sanırım 13 Ocak gıbı olmalı...
Hatta PP performance'a yazılım destegı verdıler,20 Ocakta da onlar acıkladı...
X6M ve X5 M den dolayı cok tecrubelıler bu motor konusunda.
Gercı subab zamanlama ve egsoz sıstemı komple farklı...
0-100 ü 4.4 , bi yazılım ile 3,9 4 sn görür alet harbiden bmw tek bu alemde :D
GTR alırız o paraya
çok yakar :D
GT-R dan %10 daha pahalı ama benımde tercıhım ıkısı arasında kesınlıkle GT-R olurdu ;)