Harbiden manyak bi araç olmuş ama fiyat gerçekten dudak uçuklatıyor..
Printable View
Harbiden manyak bi araç olmuş ama fiyat gerçekten dudak uçuklatıyor..
O fren diskleri bile 16 jant buyuklugunde:)
dediğin videoyu bende izlemiştim 332 den dip fren yapıyor
0-300-0 km 47.5 sn
300-0km 6.5 sn şaka gibi değerler
GT3 RS 4.0 braking 332 to 0 km/h high speed braking test sport auto Porsche 911 - YouTube
m serisinin her biri müthiş ve çok değerli, ağır top olarak m5 çokk çokk farklı. hem hızlı olup hemde bu denli konforlu sürüş kaç araçta vardır ki
Bunun kadar tehlikeli bir araba yok bence fena birsey :)
birazda hatları il oynasalar daha güzel olur bence...
Offtopic olacak ama 4.0 rs in gidiside cok fenaymis...
M5 e60 bana kalırsa son M5 idi. Ondan sonra gelen ve gelecek olanlar hayal kırıklığından başka bir şey olmadı/olmayacak. Bahsettiğimiz f10 kasa, motor olarak yine yeterli olsa da, ses, ruh ve tasarım arayanları başka alternatiflere itebilir.
Ferrari, Lamborghini çatır çatır V12 üretmeye devam etsin, Dodge yıllar sonra Viper'ı yenilesin ama ciğerinden hiç bir şey kaybetmesin, sen git bmw olarak "çevreyi koruyaceyim, daha az karbon salınımı yaptıraceyim" gibi kaygılarla M5'i turbo motora geçir. Bir jenerasyonla 2 silindir düşüren bmw çok uzak olmayan bir zaman içerisinde bence 4 silindirli bir motorla da önümüze bir M5 koyacak demedi demeyin :)
Pazara göre hareket etmek zorunda tabi adamlar bir de o yönden bakmakta fayda var diyorum kendi adıma. Pazara göre hareket et ve artık M5'in ruhunu öldürmek yerine sen o saçmasapan SUV'lere ağırlık ver sayın BMW. Onların alıcısı çok ne de olsa. Sırtın yere gelmez. Lamborghini bile çıkaracak lan yakında, bunları ben mi sana söyleyeceğim, biraz aç gözlerini, uyanık ol!...
-Fethi, beni yolda çok sıkıştırıyorlar hayatım.
-Sana cip alayım karıcım ayıbettin...
-Seni seviyorum Fethi...
:)