tamamen aynısı benım arabada basıma geldi.bogaz kelebegındekı ayar vıdasından ayarlayarak duzeltmeye ugrastım bı kac defa sonra kendı kendıne duzeldı neden oluyordu nasıl duzeldı bılmıyorum.ama aynı sekılde.
tamamen aynısı benım arabada basıma geldi.bogaz kelebegındekı ayar vıdasından ayarlayarak duzeltmeye ugrastım bı kac defa sonra kendı kendıne duzeldı neden oluyordu nasıl duzeldı bılmıyorum.ama aynı sekılde.
Aynı sorunu ben yaşadım
turbo zamanında o2 sensorum bozuktu
neptune varken o2 yı ıptal etıstım
daha sonra oem beyıne donunce
o2 sensorunun bozuk oldugunu unutup oem beyını taktım
araç çalıstıktan 5 dk sonra 10.00 afr okuyordu
seyır halınde normal
ama rolantıye dusunce yne 10 arf okumaya basladı
o2 sensorumu degıstırdım ve problem ortadan kalktı.
aynı sorun bendede var 1-2 aydır peki sabah ilk çalıştırdığında afren rolantide 10a düştükten sonra hareket ettiğinde 1de veya 2ye attığında yığılma yapıyormu gaz kesiyormu araban bende o sorunda var şu an :S
kanka bu aciklamandan %100 o2 sensörü diyorum ben.
Ayni seyi ben yasadim, 1000km once sensoru degistirdim problem ortadan kalkti. Hatta sensorde sorun varmis yine ayni seyi yapti servisten yenisini istedim arabanin uzarindeki ile degistirdik duzeldi tekar.
Bi uayrim daha, egsoz sistemini kontrol ettir bi yerde kacak var mi diye.
Ben sorunu nasil budum; arac zenginde calisiyordu cig benzin yaktigini hissettim zaten. Bende herhangi bi cihaz olmadigindan, o2 sensorunu degistirmeden egsoz emisyona soktum. Degerler 1100 cikti rolantide. Sensoru degistirdikten sonra tekrar emisyon yaptirdim 350ye dustu ciddi fark ediyor.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Dün servis manuelde yazan bilgilere göre Ect ve Map ı kontrol ettik. Değerler normal çıktı. Araç çalışırken ve çalışmazken çıkarıp takma denemelerimize motor ışığı yakarakta yanıt verdi
O2 yi değiştirmeye çalıştık kanal olmadığı için sökemedik bugün kısmet olursa O2 yide deniyeceğim. Bakamadığımız orası kaldı ve sorunu en azından 1 e indirgemiş olmamıza seviniyorum. Gelişmelerden haberdar edeceğim.
Evet ömer dünkü testlerimize göre bana da öyle geliyor egsoz emisyonuda bir bakıma widebandın işini görüyor mantıklı bir yaklaşım yapmışsın. Sorunu netleştirince bende sipariş vereceğim. Aracın direkt yakıtını etkiliyor. Apexi varken ayar yaptıktan sonra egsozdan hiç çiğ gaz attığını hissetmedim koku olarakta
ama şimdi arabanın arkasında durunca buram buram benzin kokusu geliyor. Belli çip zengin karışım atıyor. Egsoz borularını yeni çektirdim en son baktığımda bir kaçak kararma yoktu tekrar bakarım onada.
Aynı sorun bizimde başımıza gelmişti.Neptune yada hondata takıp o2 Disable yaptığımda düzelmişti.İmkan varsa oksijen sensörünü değiştir.Düzelecektir. Hatta ben Ostrich ile sohc vtecte uğraşırken oda aynıydı.ostrich ile o2 disable yapıyorum öyle görünüyor fakat yinede AFR 10.da sabit kalıyordu.s300 yada neptune bağladığımda sorun düzeliyorduproblemi hallettikten sonra bujileride mutlaka değiştir.Çünkjü devamlı zenginden çalışmaktan bujilerde ölüyor
Evet aynen Apexi geri takıyorum tak diye afr yerine geliyor gerçi apexi de o2 kapalı değil yine düzeltmeyi o2 ye göre yapıyor ama sanırım apexi de adamlar çok sallamıyorlar o2 yi arıza fark ederse direkt haritaya geçiyor sanırım. Çalışan bir o2 buldum test edeceğim sonuçları yazarım. Wideband bağlı olmasa havaya yakıt bascaz![]()
Paraları asfalta yatırma Ercan![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
üstümüze başımıza alamıyoz arabaya gömmektenAynı benzin kokusu bendede var siparişini verdim O2 sensörünün bekliyorum
Aç geziyoz dimi![]()
Evett
dostum aynı sorun bizim araçtada vardı. şuan o2 sensörü değişti. Ve sorun giderildi. Anlattığın herşeyı bizim vti da bire bir yaşadıkk. O2 kesin sorun değiştir benzının deponda kalsınnn![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
O2 geldi bugün taktım ilk tecrübem araç sessizleşti. Alt devirlerdeki devirlenme düzeldi.
Üst devirleri daha test edemedim. Wideband okanda afr yide test edeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)