User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: innovate wideband kullanan ?

ReSuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey sormak istiyorum mtx-l kullanıyorum ben.. bu ışıklar 13 e kadar yesil yanıyo.. yanılmıyosam 17 lere kadar turuncu yanıyo.. bide sonlara doğru kızrmızı yanıyo..

14,6 da iken turuncu yanıyo.. olması gereken bu mu yoksa sanki güvenli olan yerler yeşil yerler mi?? zira ben 14,6 civarlarında olan afr de turuncuyla gidiyorum..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava yakıt karışımı araçtan araca değişir
    kabaca turbo - atmosferik farklıdır
    ama genede bu olmak zorunda diyemeyiz.

zaten o cihazın kılavuzuna bakarsan
    renklerin programla ayarlanabildiğini fark edeceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fark ettim onları ama ben bilgisayarla bağlanamadım bi türlü.. com port adapter kullanmak zorundayım baplanabilmek için.. onu buldum bilgisayara tanıttım ancak bi türlü haberleştiremedim..

peki atmosferik bi arabada en ideal AFR 14,6 dır di mi__? yanlış bilmiyorum...

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her motor özelliklerine göre tam gazda veya rölantide farklı afr değerleri alır. Aşırı beslememi, atmosferikmi; benzinlimi,lpglimi,doğalgazlımı,alkollümü vs; direk enjeksiyonmu,port enjensiyonmu, karbüratörmü, diye uzar gider değişkenler.
    Genel olarak rolantide yüksüz durumda benzinli, direk enjeksiyon olmayan araçlar için 14.7 denilir. Yani gazı köklediğinde de 14.7 görmek gibi bir düşüncen yoksa sıkıntı yok.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReSuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fark ettim onları ama ben bilgisayarla bağlanamadım bi türlü.. com port adapter kullanmak zorundayım baplanabilmek için.. onu buldum bilgisayara tanıttım ancak bi türlü haberleştiremedim..

peki atmosferik bi arabada en ideal AFR 14,6 dır di mi__? yanlış bilmiyorum...
    atmosferik bir arabada rolanti için doğrudur verdiğiniz değer. tam olarak 14.7 dir aslında rolantide.

tam gazda arabanın karakteristiğine göre değişir ama ideal oran 13.1 - 13.2 dir...

sakin kullanımda yani tam gaz tam yükte değilken ekonomik kullanım diye tabir edeceğimiz kullanımda (5. vites 100km hız düz yol ) 14-14.7 arasında değişim gösterir AFR...
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce AFR deki değerler die bi topic de açmıştım ve AFR değerlerimi paylaşmıştım rolatide 14,7 benzinde.. normal kullanımda AFR 14,3 ile 14,9 arasında değişiyo..

bu aracın karakteristiğine göre değişir meselesinin ucu çok açık.. öğrenmek istedğim "benim" arabada ne olmalı

E30 3,18is şu an atmosferik.... ???

bu da videosu : Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)