Herkezde bi baskınlık varda ya anlamıyorsunuz yada birşeyleri sadece konuşmak için yazıyorsunuz aracı deneme amaclı sıktım ben kamyonetle roll yada drag yada slalom a girmiyorum cahil değilim canıma ve malıma kastım yok araç chipten sonra normal tepkilere anormal cevaplar veriyordu gittik düzelttik bu yani biri geliyo yalan konuşuyosun biri geliyo abartıyosun biri geliyo kullanmayı bilmiyosun cidden çözemiyorum
pardon senin bu konuyu açmandaki maksat ne ozaman? yani ne sormak istedin de bu kadar adam yanlış anladı? her aracın bir limiti var dedik bunu aşarsan cana da mala da sıkıntı gelir dedik hata etmişiz, sen daha iyisini bilirsin tabi...
pardon senin bu konuyu açmandaki maksat ne ozaman? yani ne sormak istedin de bu kadar adam yanlış anladı? her aracın bir limiti var dedik bunu aşarsan cana da mala da sıkıntı gelir dedik hata etmişiz, sen daha iyisini bilirsin tabi...
Kızgınlığım sana değildi hatalı konuştum affedebilirmisin
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
motora zararı yok dimi çip uygulamasının sonuçta ?
Her türlü yazılım motorun da turbonun da ömrünü kısaltır. Daha fazla güç daha fazla aşınma demektir. Çok agresif bir yazılım tercih edilmediği sürece keyifli kullanım açısından parça ömründen bir miktar fedakarlık yapılabilir. Yapan çok insan var zaten