tr de s300ler kprolar standalone die geçtiği için huhauaah ayrıyetten dizel çipleyince kral olunduğu için siteede![]()
tr de s300ler kprolar standalone die geçtiği için huhauaah ayrıyetten dizel çipleyince kral olunduğu için siteede![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
özgün abi teşekkür ederim beni ciddiye alıp verdiğin cevap için.ben standalone beyin yazmak istiyorum ama bulunduğum konum yani yaşadığım il itibari ile bu şimdilik imkansız gibi görünüyor![]()
abi benim buralara gelmemde seninde emeğin var unutmuyorum bunu hatırlıyormusun ilk açtığım konuyuözgün abi meşgul abi uğraşamaz ki benimle
yada uğraşmak istemez
![]()
neden makara yapayımkizamanında baska forumlar ( yurtdışı ) çok makara yapıyordu benimle
ben yapmam nasıl bir duygu biliyorum
![]()
www.drecu.com
Aslında bu işi öğrenmeyi bende isterim ücret karşılığında bir aylık bir kurs verse bize çok iyi olurdu.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
ben kendimi ders vericek kadar profesyönelim diyemem acıkcası
ama tavsiyelerde bulunurum yardımcı olurum yakında zaten minik tuning dersleri die bir bölüm açıcağım sanırım size yardımcı olabilir
www.drecu.com
Bu işle hobi olarak ilgilenecem maksat kendi işimi kendim görebilecek kadar bilgi sahibi olmak. Daha fazlası zamanla uğraşa uğraşa tecrübe edine edine gelir zaten.Buralar bu konuda yetersizin dibi.Sizde buraya uzaksınız eksiklik çekiyoruz.Eğer bahsettiğiniz gibi bir bölüm açarsanız seve seve öğrenciniz oluruz.Lütfen bu işin üzerinde durun bize ilaç olur.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)