illi atmosferik binicem diyor
0,5 barda günlük kullunıma uygun bişi yapmak en mantıklısı
Kesinlikle katiliorum.
$5000 ile yapilan bi turbo kitle en az 70 hp aldigini varsayarsan, ayni paraya bu kadar gucu N/A de alman imkansiz ki Iscilige gitcek cogu paran motoru actirdigin icin.
Degerleri eslestirdiginde N/A yapilan bi arac her zaman daha pahaliya gelicektir, aldigin degerler goz onunde bulundurulursa.
Hele bir bulsana bana bi D serisi uzun şanzıman, ucuzundan mümkünse. 3-5 bin ytl de şanzımana isteme![]()
110 stock + 100 = 220 turbo d16 ya bineceğime b16 ya binerim. en olmadı ileride onu turbolarım yahu
Ha bide şey demiyorum ben, d16 yı atmosferik yükleyelim. E yükledik benimkini noldu? parmakla sayıyorum anca aldığım beygirleri..
Yatmıyor bu iş aklıma, k20 de benim gözüm![]()
sen b16 yı ucuzmu asanıyorsun aksı difransiyeli sanzımanı 8 bin doları buluyor malesef sen hayal alemindesin sanırım![]()
sadece yürüyen yanlış olmasın bunun strokerı turbo kiti osu busu sana 30 bin dolara mal oluyor neoldu senin 3-4 milyara turbon hergün kırılır çatlar sabah çalıştırdığında hadi bismillag diyemessssin korkudan ucuz etin yağnisi kötüü insanı modifiyeden soğutur ne corvetteler var nefret eden ne 1.400cc arabasına turbo takıp hayatından çok memnun olan 3-4 milyar değil tabiki şanzıman sen onu ustana bırakıcaksın o sana sunucak ama onun sunduklarını sen yorumlamalısın yorumlamalısınki sende yalan bile sölylüyor olsa ona kanma
sen cevrendekilerde çok feyz alma ucuz olsun benim olsun mantığıyla bu işler olmaz buna herkes sahit olmuştur
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Evladım sana 3-4 milyarlık turbo koyucam diyen kim
5-7 bin dolar d16 turbolayacağıma (şanzıman hariç ) 8 bin dolara aks difransiyel şanzıman dahil b16 alırım diyorum.
Sevmiyorum d16 yı turboluda olsa, cinsmidir nedir
8 bin dolar sadece sanzıman içi neyse insanları yanlış yönlendiriyorsun bence d serisinden 900whp alanlar var
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Olm ciddi ciddi sövecem
10 liraya k20 şanzıman beyin ıvır zıvır herşey dahil takarız biter diyen sen diilmiydin. soktun kafama şimdide d16 da d16 diip duruyorsun
ya swaplamak elbetteki güzelde 10 lira çok yaw....ben okadarda uçamam...şu mevcut sistemi optimize etmek istediğim okadar...bi aem fıc , safc , piggyback yada ecu takmak....tabi şimdilik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)