zaten işletim sistemi zor bir araç, beklenip adam gibi yapılması doğru olur...
Printable View
Zaten Özgün yapmıcam dememiş. Demiş olsa bile yazılımı tamamladım argesini yapmam lazım demez.
Siz en iyisini yaptırmak için bekleyin. Beklentiniz karşılıksız çıkmayacaktır.
O makara konulari acanlstin yüzünden her bole konu acikinca .asak gecenler cikiomalesef
Jenerasyon farkından kaynaklı anlam karmaşası diyelim. Yani bize kendini anlatamadı olay bundan ibaret.
Babam 64 yaşında Facebook veya İnternetin ne olduğunu bilmiyor mesela bu şekilde düşünün.
Metin bey'de çoğumuz daha ilk okula gitmiyorken bu işlerin içine girmiş ama teknolojinin gerisinde kalmış gördüğüm kadarıyla. Şimdi bizle bu teknoloji devriminde aktif olup içinde kaldığımız için böyle bir anlaşamama ortamı doğdu.
Bir kaç kez görüştüğümde edindiğim gözlemlerime göre Özgün gerçekten saygılı, değerli ve bilgi sahibi bir arkadaşımız.
Aslında gerçeği söylemem gerekirse benim burda konu açmamın ana sebebi '' Özgün Duy Artık Sesimi ve Banada Bir Sıra Ver'' demekti.
Beni anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ederim. Biri benim için VETERAN demişti doğru demiş sizler merak etmeyin benim enerjim kolay kolay bitmez yeğenlerimin benden çektiklerini bir bilseniz.
Saygılar.
Metin Bey, bazen üslup olarak yanlış anlaşılıyorsunuz, sanki bu sitedekilerin emekleriyle dalga geçiyorsunuz gibi oluyor, işte bunları yapmanıza gerek yok... bakın güzel bir konu açtığınızda sizinle ima ile bile olsa dalga geçmeye çalışanlara ilk başta üyeler müdahale ediyor...
benim aracımda da marelli vardı, daha önce aynı arabadan yapmış kişiye ulaştım ve 2-3 denemede güzel sonuç aldık... biraz sabırlı olun bence...
Özgün = Sabır = Selamet...
Geç olsun, sağlam olsun diyin, bekleyin...
işiniz bittiğinde yüzünüz gülecektir ;)
Gerçekten bir şey öğrenmek için konu açanlara taşşak geçen arkadaşlar ile ilgili yönetim İnşAllah önlem alır.
Sizin yüzünüzden forumda bilmediğini öğrenmek için konu açmaya çekiniyor millet.
Bu arada Metin ağabey, o baş belası magneti marelli ecu yerine, komple yeni bir standalone ecu'ya geçseniz sizin açınızdan çok daha iyi olur diyorum. Böylelikle her türlü ayarlanabilir bir aracınız olur. Her setup'a gelir.
Metin Hocam sen Ecu'yu al, montajını çözeriz, Özgün'e de yazdırırız sen merak etme :)
1 dk 1 dk :D hangi sierrra cosworth ile ben ecu bağlantısı yapmışım :) öle bişi yook :D kim beni bekliyor muş beni bekleyen 1 sierra var oda 6 silindir Volvo motoru var :D oda swaplandığı için bekleniyor :)
refik abiden bahediyorsak alilemizin delisi :) ben onu bekliyorum o beni deil :D
1dk 1dk değil yaklaşık 1.5 aydır bekliyorum bir yazılım düzelteceksin diye eğer yarışlarda kimseyi geçmiyeyim diye yapıyorsan sana bir özellik tanırım fakat diğerleri için şimdiden üzülüyorum..
Ben yaşlı bir adam arabam yaşlı bir araç çekinmeyin bu kadar..Yap şu yazılımı sende kurtul bende kurtulayım..
abim bak tamam açık konuşsalım yapim hemen yazim bişiler saçmalim ama 2 gün sonra " aa mı acaba ?" dememek için yapmıyorum suanda müsait olan bir zaman diliminde test ederek yapmak amacım demek istediğim bu herseyi üstünkörü yapıp saçmalamak değil mesela dediğin gibi çip var dedin aslında sende cip yoktu biliyorsun abi :) stockotu ben bunu çok sewiyorum dedin ama orjinaldi sadece sana bunu anlattım açıkladım yapmim demedimki :) sadece belirli bir zaman kalsın diyorum gel anlaşalım haftaya cuma görüşelim ne dersin :)