User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbulda Chip Yazıcak Yerler

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin bey sizin aracınız özel bir araç ve bu araçtan anlayan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Size yapılacak iş, chip yazdık oldu bitti bir iş değil. Dolayısı ile Özgün'ün sizden sıra istemesi çok normal. Ankara bayisi olarak ben bile bir çok kere Özgün'ün programından dolayı beklemek zorunda kaldım, sonuçta Özgün'ü çoğaltamayacağımıza göre, onu böyle kabulleneceğiz.

Siz bekleyin , Özgün güzelce yapsın arabanızı.
    zaten işletim sistemi zor bir araç, beklenip adam gibi yapılması doğru olur...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Zaten Özgün yapmıcam dememiş. Demiş olsa bile yazılımı tamamladım argesini yapmam lazım demez.
    Siz en iyisini yaptırmak için bekleyin. Beklentiniz karşılıksız çıkmayacaktır.

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O makara konulari acanlstin yüzünden her bole konu acikinca .asak gecenler cikiomalesef
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O makara konulari acanlstin yüzünden her bole konu acikinca .asak gecenler cikiomalesef
    Jenerasyon farkından kaynaklı anlam karmaşası diyelim. Yani bize kendini anlatamadı olay bundan ibaret.

Babam 64 yaşında Facebook veya İnternetin ne olduğunu bilmiyor mesela bu şekilde düşünün.

Metin bey'de çoğumuz daha ilk okula gitmiyorken bu işlerin içine girmiş ama teknolojinin gerisinde kalmış gördüğüm kadarıyla. Şimdi bizle bu teknoloji devriminde aktif olup içinde kaldığımız için böyle bir anlaşamama ortamı doğdu.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç kez görüştüğümde edindiğim gözlemlerime göre Özgün gerçekten saygılı, değerli ve bilgi sahibi bir arkadaşımız.

Aslında gerçeği söylemem gerekirse benim burda konu açmamın ana sebebi '' Özgün Duy Artık Sesimi ve Banada Bir Sıra Ver'' demekti.

Beni anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ederim. Biri benim için VETERAN demişti doğru demiş sizler merak etmeyin benim enerjim kolay kolay bitmez yeğenlerimin benden çektiklerini bir bilseniz.

Saygılar.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaç kez görüştüğümde edindiğim gözlemlerime göre Özgün gerçekten saygılı, değerli ve bilgi sahibi bir arkadaşımız.

Aslında gerçeği söylemem gerekirse benim burda konu açmamın ana sebebi '' Özgün Duy Artık Sesimi ve Banada Bir Sıra Ver'' demekti.

Beni anlayışla karşılayan arkadaşlara teşekkür ederim. Biri benim için VETERAN demişti doğru demiş sizler merak etmeyin benim enerjim kolay kolay bitmez yeğenlerimin benden çektiklerini bir bilseniz.

Saygılar.

Metin Bey, bazen üslup olarak yanlış anlaşılıyorsunuz, sanki bu sitedekilerin emekleriyle dalga geçiyorsunuz gibi oluyor, işte bunları yapmanıza gerek yok... bakın güzel bir konu açtığınızda sizinle ima ile bile olsa dalga geçmeye çalışanlara ilk başta üyeler müdahale ediyor...

benim aracımda da marelli vardı, daha önce aynı arabadan yapmış kişiye ulaştım ve 2-3 denemede güzel sonuç aldık... biraz sabırlı olun bence...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saygılar.
    Bende 8 ay once aradim biraz konustuk suan ayara cikicam ben aryim seni dedi 8 ay oldu nese ben hallettim isimi kolay bi isti
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün = Sabır = Selamet...

Geç olsun, sağlam olsun diyin, bekleyin...
    işiniz bittiğinde yüzünüz gülecektir
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekirdek o
    izmirde çiğdem abi

ayrıyetten sizde istanbuldasınız mehmet gazihanla görüşebilirsiniz tavsiye eden olmus daha önce gerçi
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten bir şey öğrenmek için konu açanlara taşşak geçen arkadaşlar ile ilgili yönetim İnşAllah önlem alır.
    Sizin yüzünüzden forumda bilmediğini öğrenmek için konu açmaya çekiniyor millet.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Metin ağabey, o baş belası magneti marelli ecu yerine, komple yeni bir standalone ecu'ya geçseniz sizin açınızdan çok daha iyi olur diyorum. Böylelikle her türlü ayarlanabilir bir aracınız olur. Her setup'a gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten bir şey öğrenmek için konu açanlara taşşak geçen arkadaşlar ile ilgili yönetim İnşAllah önlem alır.
    Sizin yüzünüzden forumda bilmediğini öğrenmek için konu açmaya çekiniyor millet.
    Plakasında Baştaş Performance yazılı Siyahtan Sedef Beyaza döndürülmüş Sierra Cosworth bir müddet elimde idi beğendiğim tek yanı turbosu idi . Bu araba gerçekten sizdemi bakılıyordu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Metin ağabey, o baş belası magneti marelli ecu yerine, komple yeni bir standalone ecu'ya geçseniz sizin açınızdan çok daha iyi olur diyorum. Böylelikle her türlü ayarlanabilir bir aracınız olur. Her setup'a gelir.
    Bunu deniyen oldu ve başarılı olamadı Hala Sıra Bekliyor, kimde sıra bekliyor anlamışsındır, isim vererek daha fazla kızdırmıyayım..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin Hocam sen Ecu'yu al, montajını çözeriz, Özgün'e de yazdırırız sen merak etme

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 dk 1 dk hangi sierrra cosworth ile ben ecu bağlantısı yapmışım öle bişi yook kim beni bekliyor muş beni bekleyen 1 sierra var oda 6 silindir Volvo motoru var oda swaplandığı için bekleniyor

refik abiden bahediyorsak alilemizin delisi ben onu bekliyorum o beni deil
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1dk 1dk değil yaklaşık 1.5 aydır bekliyorum bir yazılım düzelteceksin diye eğer yarışlarda kimseyi geçmiyeyim diye yapıyorsan sana bir özellik tanırım fakat diğerleri için şimdiden üzülüyorum..

Ben yaşlı bir adam arabam yaşlı bir araç çekinmeyin bu kadar..Yap şu yazılımı sende kurtul bende kurtulayım..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1dk 1dk değil yaklaşık 1.5 aydır bekliyorum bir yazılım düzelteceksin diye eğer yarışlarda kimseyi geçmiyeyim diye yapıyorsan sana bir özellik tanırım fakat diğerleri için şimdiden üzülüyorum..

Ben yaşlı bir adam arabam yaşlı bir araç çekinmeyin bu kadar..Yap şu yazılımı sende kurtul bende kurtulayım..
    hahahha metin amca yapma işte bunu yapmaaaa

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Yazılım bitince deneyebiliriz Metin abi

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahha metin amca yapma işte bunu yapmaaaa
    Fitili ateşledi koydu gideri

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abim bak tamam açık konuşsalım yapim hemen yazim bişiler saçmalim ama 2 gün sonra " aa mı acaba ?" dememek için yapmıyorum suanda müsait olan bir zaman diliminde test ederek yapmak amacım demek istediğim bu herseyi üstünkörü yapıp saçmalamak değil mesela dediğin gibi çip var dedin aslında sende cip yoktu biliyorsun abi stockotu ben bunu çok sewiyorum dedin ama orjinaldi sadece sana bunu anlattım açıkladım yapmim demedimki sadece belirli bir zaman kalsın diyorum gel anlaşalım haftaya cuma görüşelim ne dersin
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)