Tamamdır yakında koyucm
aracınız 170-180 hp civarı olmuştur herhalde. arac ici, araç dışı hızlanma videoları vb gorebilirsek seviniriz, bi vteci geçer mi ya da typerla yürür mü merak ediyorum. ender bulunan bi proje oldugundan..
Arabacı Ağır japon..
Yok dostum şu halde vti geçemez 0.5 bar beyin yok ayar yok kara düzen biraz ama keyifli gidiyor peşinden gider yani![]()
'94 Astra GSi
'97 Prelude 2.2 VTi
'98 Civic 1.4 Si Turbo
'91 E36 320i
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Tamamdır abi atıyorum
'94 Astra GSi
'97 Prelude 2.2 VTi
'98 Civic 1.4 Si Turbo
'91 E36 320i
Life's Too Short To Drive Boring Cars
o distribitore vipec pnp şekilde uyar yoksa dist değişrirmen gerekir![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
tabiki vipec öneririm p28 den çok üstün bir alet![]()
www.drecu.com
Ozgun abi vipec in modeli varmi yani her araca uyuyormu
Ve vipec in fiyatlari cok yuksek oldugu icin baska beyinler tercih etmis olabilir ama sen daha iyi bilirsin tabi abi
Saygilar
standalone bir beyin yapman ilerisi için çok fayladalı olacaktır
Kendi turbo d16 mizda komple elektrik tesisati ve distiributoru degistirip vtec distiributor ve elektrik tesisati kullanmistik p28 ile gayet saglikli ve guzel olmustu onerebilirim yapim konusundada yardimci olacak arkadasim var
C R M performance
p28 nedirya Eski eski kolay ucuz die seçiyorsunz ama sadece fiyat i yüzünden birda önüne gelen herkes yapabiliceği için lütfen biraz gerçekti olalım
@onr02 hangi arabadan bahsediyoruz
ayrıca 1200 1300 dolarlık bir şey bence beyin için çok düzgün bir fiyat
www.drecu.com
Vipec her motor için farkli beyin mi üretiyor yani abi
F serisi için ayri d serisi için ayri yani bunun gibi
Cooper için görmüştüm bir de nissan modelleri için gördüm o zaman fiyatinin çok olduğunu anladim 2.000$ gibi bi fiyat hatırlıyorum.Standalone beyin için normal fiyat olabilir ama kendi düşüncem d serisi yapıcak olsam beyine o kadar para vermem heralde abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)