Konuyu sakin kafa ile okuduğumda bir şeyi eksik anlattığımı fark ettim.
Anahtarı takıp marşa bastığımızda normal çalışıyor patlamaları duyabiliyorsun fakat anahtarı bıraktığında bir tık geri döner ya ondan sonra motor stop ediyor.
Konuyu sakin kafa ile okuduğumda bir şeyi eksik anlattığımı fark ettim.
Anahtarı takıp marşa bastığımızda normal çalışıyor patlamaları duyabiliyorsun fakat anahtarı bıraktığında bir tık geri döner ya ondan sonra motor stop ediyor.
bence zamanlama hatası
sentenizi kontrol edin bu arada ateşeleme ekipmanlarınızıda bobne donusen arac mı bu
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Bak dediğin zamanlama hatası olabilir bunu bir daha test edicem. Birde OHM testi yapacağım. Hayırlısı bakalım.
Yok o araba siyah 4x4 sierra Rıza arkadaşımızın arabası.
Bu arabayı önce tamamiyle orijinal halde bir çalıştıralım sonra modifiye aksi halde nerde hata var diye herşeyi tekrar tekrar sök tak yapmak zorunda kalabiliriz zaten yeterince uğraştırıyor.
1- Standalone nedir gerçekten bilmiyorum. İşte bu yüzden kısa ve öz '' Bundan fazlasına gerek yok '' yazdım. Hem cahil hem çok bilmiş gibi omak istemedim. Bilmediğim bir konuda ahkam kesmek istemedim. Belkide çok şeye gerek var gerçekten bilmiyorum bunları bilen kişi bana söyleyecek bende yapıcam veya usta yapıcak.
2- Vicdanlı ve adaletli olan herkes geriye doğru benim bütün açtığım konulara baktığında kimseye durup dururken saldırmadığımı, hakaret ve aşağılamalara hatta küfürlere maruz kaldığımı görür. Ben buna rağmen kimseye hakaret ve küfür etmedim sadece benden uzak durun benim konularıma yazmayın diye uyardım. Herkes herkesi sevecek diye bir kaide yok fakat hakaret veya küfür etmeyede gerek yok.
Size soruyorum ***, Sikik, Ulan, Andropozlu İbne vb sözler normalmi. Ben bunca yediğim hakarete rağmen hala terbiyemi bozmadan sabırla yazıyorsam ve yönetici olarak takdiriniz buysa diyecek bir şey yok..
Bak bunlar standalone senin uğraştığın ve sorduğun şey standart beyin sana bunları defalarca anlattım ama sen anlamak istemedin! Şimdi boşuna milleti suçlama sen haksızsın.[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu şekilde ham tesisatıyla gelir sen neye takacaksan ne özellik kullanacaksan tesisatın bir UZMAN tarafından hazırlanarak aracına takılır project car konularını incelersen ülkemizde yüzlerce araca başarıyla uygulandığını görürsün!
Konu ile alakası olmayan mesajlar yazılmasın. Kimsenin akıl sağlığı ile alakalı nasihat vericek halimiz yok. Konu Tech bölümü altında hatalı yada değil teknik bir konu geçmekte. Kişisel sorunlarınızı bir kenara bırakıp bu siteden faydalanmaya bakın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bana attıgın post cok komıktı hepberaber gulduk aılece amcacım sen ne degısık bı amcasın
aracın atesleme karıstırıyor olmasın. bujı kablolarını dıstrubutorden dogru sıralama ıle bujılere taktıgınıza emın olun.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Enjektorler işiyor
ateşleme var
ve aracın çalışmıyorsa
senten kaçıktır
yok ateşleme var pompa çalışıyor enjektor işemiyorsa beynin enjektor çıkışında sorun vardır
belkide enjektor şasesini vermediniz yada beynin enjektör çıkışlarını yaktınız
niçin işin ehli bir adama aracınızı bırakıp çalıştıgı zaman parasını ödeyip aracınızı almayı düşünmüyorsunuz
Bizim paramızı kimse kazanmasın diye düşünüyorsanız araç modlamayın
satın cossyi gidin dsg li 4 x 4 bişi satın alın
başka konulardaki şeylerin alıntısını yapmanıza gerek yok yazdıklarım açık ve net ne anlıyorsanız o
Yaştan dolayı hürmet bayramlarda olur
otomobil forumundasınız hiç bir şey bilmiyorsunuz işin garibi bilmediğinizide bilmiyorsunuz !
Call for prayer
Instagram hesabımız
Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun. Daha önce yazdığım gibi Araba Mehmet Ali ( Mali ) arkadaşımın ve bana yakın yerde değil karşıda en kısa sürede dediklerinizi kontrol edicem sizlere bilgi vericem. Geç dönersem yanlış anlamayın.
En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir ki ondan bile emin değilim..
Bir kırıntı tanesi kadar cahil aklımla bile Arkadaşımın arabası için burda bu mücadeleyi vermek benim bu dünyadaki var olma sebebimdir.
Fakat seni anlıyorum kendi hırslarının esiri olmuş insanların bunu anlaması elbetteki zordur bu yüzden tekrar ediyorum boşuna kendinide benide üzme..
Call for prayer
Instagram hesabımız
Cosworth Pectel Ford Cosworth için beyinler üretti. Hem baz haritaları var hem de tecrübeleri var.
Cosworth Pectel çok iyi bir seçim.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)